Tam-Silk, Neulomo. Kuva: Tiia Ennala

Vaatekaupat

Vaatteita moneen makuun

Tehtaanmyymälöitä, verkkokauppoja ja maalaisputikkeja. Kangasalta löydät vaatemyymälöitä monenlaisissa miljöissä ja kaikenlaiseen tarpeeseen vaativasta retkeilyvaatetuksesta juhlapukuihin.

Tam-Silk

Tam-Silk Oy on perinteikäs, kotimainen ja ekologinen vaatevalmistaja, joka tekee kaikki tuotteensa Suomessa, Kangasalla. Pääasiassa valikoimassa on naisten vaatteita, vaikka tuotteita löytyy koko perheelle. Kalsarit -tuotemerkki valmistaa miesten alusvaatteita, Neulomo-tuotemerkiltä löydät kestävät ja kauniit trikoovaatteet. Vieraile tehtaanmymälässä Lentolassa tai verkkokaupassa.


Kaunis Nelli

Kaunis Nelli on valloittava lahjamaailma ja hyvän palvelun erikoisliike Kangasalan ydinkeskustassa. Kemikaliosta löydät asusteita, vaatteita paikallisilta tuotemerkeiltä, kosmesiikkaa ja tuoksuja.


Treeline Outdoors

Treeline on täyden palvelun kauppa ulkoilijalle, retkeilijälle ja luonnossa liikkujalle. Varustemerkit on laadukkaiksi, ekologisiksi ja kestäviksi todettuja. Kaipaatpa sitten varusteita vaelluksille, kiipeilyyn, juoksuun, pyöräilyyn tai kalastukseen, niin kannattaa käydä paikan päällä tarkistamassa Treelinen myymälän valikoimat tai verkkokauppa.


Wannabe Storage

Verkkokauppa Wannabe Storagesta löydät laajan valikoiman Hell Bunnyn 50 -luvun tyylisiä mekkoja, hameita, tyllihameita, toppeja ja neuleita.


Amada Store

Verkkokauppa Amada Storesta löydät pieniä eriä hieman erilaisia naisten ja miesten vaatteita sekä kenkiä. Koot 34–52. Amada Store tuo maahan itse tuotteet pienistä tukuista Euroopasta.


Violan puoti

Ihastuttava sisustus- ja vaatekauppa Kuhmalahdella. Puodista löydät persoonalliset lahjat moneen makuun. Puodista löydät myös kauniit joulukoristeet. Avoinna lauantaisin klo 12–16 ja sopimuksen mukaan. Sovi rohkeasti oma asiointiaikasi.


Henjan puoti

Liikkeestä löydät mm. Marimekon muotivaatteet ja asusteet, sekä kodintuotteet. Puodista myös Aarikka-korut.

Tam-Silkin tehtaanmyymälä Lentolassa. Kuva: Tiia Ennala
Tam-Silkin tehtaanmyymälä Lentolassa. Kuva: Tiia Ennala