Tam-Silk, Neulomo. Kuva: Tiia Ennala

Vaatekaupat

Vaatteita moneen makuun

Tam-Silk

Tam-Silk Oy on perinteikäs, kotimainen ja ekologinen vaatevalmistaja, joka tekee kaikki tuotteensa Suomessa, Kangasalla. Pääasiassa valikoimassa on naisten vaatteita, vaikka tuotteita löytyy koko perheelle. Kalsarit -tuotemerkki valmistaa miesten alusvaatteita, Neulomo-tuotemerkiltä löydät kestävät ja kauniit trikoovaatteet. Vieraile tehtaanmymälässä Lentolassa tai verkkokaupassa.


Treeline Outdoors

Treeline on täyden palvelun kauppa ulkoilijalle, retkeilijälle ja luonnossa liikkujalle. Varustemerkit on laadukkaiksi, ekologisiksi ja kestäviksi todettuja. Kaipaatpa sitten varusteita vaelluksille, kiipeilyyn, juoksuun, pyöräilyyn tai kalastukseen, niin kannattaa käydä paikan päällä tarkistamassa Treelinen myymälän valikoimat tai verkkokauppa.


Wannabe Storage

Verkkokauppa Wannabe Storagesta löydät laajan valikoiman Hell Bunnyn 50 -luvun tyylisiä mekkoja, hameita, tyllihameita, toppeja ja neuleita.

Wannabe Storagen valikoimista löydät naisten vaatteet kokoskaalalla XS – 6XL sekä kenkiä. Verkkokauppana ja myymälänä toimivan yrityksen vaatevalikoimamme on pääosin Hell Bunnyn laajasta mallistosta, ja tyylit ja tuotteet vaihtelevat kukkamekoista vaihtoehtopukeutumiseen ja arkikäyttöön. Asukokonaisuuksia täydentämään myynnissä on kenkiä, joista yhtenä tuotemerkeistä Hot Chocolate (USA) on Wannabe Storagessa myynnissä ainoana Suomessa.

Joulukuun 2022 tarjouksena lahjakorteista 10 % alennus.
Myymälän osoite: Wannabe Storage, Kangasalantie 960, 36200 Kangasala.


Amada Store

Verkkokauppa Amada Storesta löydät pieniä eriä hieman erilaisia naisten ja miesten vaatteita sekä kenkiä. Koot 34–52. Amada Store tuo maahan itse tuotteet pienistä tukuista Euroopasta.


Violan puoti

Ihastuttava sisustus- ja vaatekauppa Kuhmalahdella. Puodista löydät persoonalliset lahjat moneen makuun. Puodista löydät myös kauniit joulukoristeet. Avoinna lauantaisin klo 12–16 ja sopimuksen mukaan. Sovi rohkeasti oma asiointiaikasi.

Tam-Silkin tehtaanmyymälä Lentolassa. Kuva: Tiia Ennala
Tam-Silkin tehtaanmyymälä Lentolassa. Kuva: Tiia Ennala