Vehkajärven teatteri

Teatterit

Kesäpäivän kulttuurikaupunki tarjoaa teatterielämyksiä ympäri kaupunkia. Kesäteattereiden ohjelmistosta löytyy nähtävää moneen makuun. Vierailevien teatteriryhmien esityksistä pääset nauttimaan Kangasala-talossa.


Kangasalan kesäteatteri

Kangasalan kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kesäteatteri herää eloon uuden ohjelmiston voimin kesäkaudelle 2021.  Perinteisten kesäteatteriesitysten lisäksi luvassa on myös konsertteja ja muita tapahtumia niin pienille kuin vähän varttuneemmillekin kävijöille.

Lue lisää →

Kangasalan Pikkuteatteri

Kangasalan Pikkuteatteri on lasten ja nuorten teatteri, joka tarjoaa onnistumisen elämyksiä näyttelijöilleen ja iloa ja oivalluksia katsojilleen! Pikkuteatteri on tehnyt tasokasta ja monipuolista lasten ja nuorten kulttuurityötä jo vuodesta 2009 lähtien.

Vuonna 2020 Kangasalan Pikkuteatteri täyttää 10 vuotta.

Lue lisää →

Seuraathan teatteria myös Facebookissa ja Instagramissa.

Kuohenmaan Kyläteatteri

Kuohenmaan kyläteatteri on osa Kuohenmaan kyläyhdistyksen toimintaa. Teatteritoiminta Kuohenmaalla alkoi, kun Kuohenmaa valittiin vuonna 2015  Pirkanmaan Vuoden Kyläksi ja juhliin haluttiin ohjelmaa.

Teatterikahvit ja parkkipaikka ovat Kuohenmaan vanhalla koululla Rissanrannantie 6. Esityspaikkana on Kuohenmaan Paviljonki osoitteessa Kaarina Maununtyttärentie 1631.

Lue lisää →

Nukketeatteri Hupilainen

Nukketeatteri Hupilainen on perustettu vuonna 1984. Nukketeatteri toimii pääasiallisesti kiertävänä teatterina ja esityksiä voi tilata erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Lue lisää → 

PirttiTeatteri

Kangasalan Nuorisoseuralla on uusi teatteriryhmä PirttiTeatteri, joka on vasta aloittamassa toimintaansa. Näytökset ovat Kangasalan Nuorisoseuran Pirtillä osoitteessa Tapulintie 6.

Lue lisää →

Salaseuran teatteri

Salaseuran teatteri on Kangasalla vuonna 2015 perustettu teatteriryhmä. Salaseuran kotinäyttämö on Kangasalan Lepokodin kesäteatterilavalla, osoite Ruutanantie 26.

Lue lisää → 

Teatteri Peilikuva

Teatteri Peilikuva on Valkeakoski-opiston teatteriryhmä, joka on ollut koossa syksystä 2012 lähtien. Teatteri Peilikuvan näytökset ovat Pitkäjärven koululla, osoite Vatialantie 4 A.

Lue lisää → 

Teatteri Tuulia

Nuorisoseura Teatteri Tuulia ry on vuonna 1993 perustettu paikallinen harrastajateatteri. Tuulialaisia yhdistää kiinnostus teatteriin, tekemisen ilo, huumori ja harrastuspohjainen teatteritoiminta.

Lue lisää →

Vehkajärven teatteri

Vehkajärven Teatteri on Vehkajärven Nuorisoseura ry:n alajaosto. Teatteri toimii harjoituskaudella Valkeakoski-opiston kurssina. Esityspaikkana on nuorisoseurantalo Touhula osoitteessa Mattilantie 150, Vehkajärvi.

Lue lisää →