Konditoria-alan taidonnäytteitä Kangasalla lauantaina 8.2.2020

8.2.2020 klo 10.00 — 16.00

Rinkeli Grand Prix 2020 -kilpailu sekä Kultainen kaulin -kilpailu järjestetään Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kangasalan toimipisteessä (Finnentie 39) lauantaina 8.2.2020 klo 10.00–16.00.

Rinkeli Grand Prix on ammattioppilaitosten nuorisoasteen leipuri-kondiittoriopiskelijoiden SM-kilpailu, joka järjestetään nyt 31. kerran. Samaan aikaan järjestetään myös Kultainen kaulin -kilpailu, joka on lämminhenkinen haasteottelu Sydän-Hämeen yläkouluille. Kultainen kaulin -kilpailussa oppilaat kilpailevat yhden pakollisen ja yhden vapaavalintaisen elintarvikkeen valmistuksessa.

Kilpailutoiminnan lisäksi tapahtumassa järjestetään Euroopan suurin hääkakkunäyttely. Tredun leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistavat näyttelyyn yli 50 näyttävää ja kaunista hääkakkua.

Kilpailujen yhteydessä elintarvike-alan laadukkaimmat yritykset ja tuotetoimittajat esittelevät esittelypisteillä omia tuotteitaan ja palveluitaan. Tapahtuma järjestetään Tredun Kangasalan toimipisteen opiskelijoiden voimin.

KOKO PERHEEN TAPAHTUMA

• Sadalle ensimmäiselle herkkuämpäri klo 10 alkaen!

• Piirustuskilpailu lapsille Suunnittele oma syntymäpäiväkakku, paras työ palkitaan!

• Ruokailumahdollisuus klo 11–15 Lounas 7,50 €

• Kahvila auki klo 10–16

Tapahtuman järjestäjät toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi katsomaan kilpailuja ja tutustumaan upeisiin taidonnäytteisiin!