Kangasalan Pikkuteatterin tukikonsertti Youtubessa pe 24.4.2020 klo 18.00

24.4.2020 klo 18.00 — 18.30

Tervetuloa nauttimaan musiikista ja tukemaan Kangasalan Pikkuteatteria kotisohvalta!

Maailmassa ja Suomessa myllertää, ja tilanne vaikuttaa myös Pikkuteatteriin esitysten perumisten myötä. Ostamalla liput konserttiin olet mukana tukemassa teatterin toiminnan jatkuvuutta.

Kangasalan Pikkuteatteri on tänä vuonna jo 10 vuotta täyttävä täysin talkoovoimin toimiva harrastajateatteri, joka tekee myös tärkeää paikallista lapsi- ja nuorisotyötä. Kangasalan Pikkuteatteri on lasten ja nuorten teatteri, jossa on mukana vuosittain 80-90 lasta ja nuorta. 

Pentti ja Heini Hietanen esittävät Kangasalan Pikkuteatterin tukikonsertissa kaikkien suomalaisten tuntemia koti- ja ulkomaisia ikivihreitä sävelmiä. Konsertin kesto on noin 30 minuuttia.

Liput

Liput:10 €/henkilö tai 25 €/perhe

Voit ostaa lipun itsellesi tai perheellesi kahdella eri tavalla. Esitys aukeaa Youtubesta koodilla, jonka saat lipun lunastamisen jälkeen:

  • Tekstiviestiliput: lähetä tekstiviestinä teksti TEA10E (yksittäinen lippu) tai TEA25E (perhelippu) numeroon 169200. Halutessasi voit kirjoittaa E-kirjaimen jälkeen  välilyönteineen enintään 153 merkkiä sisältävän tervehdyksen, joka julkaistaan kuvaruudulla konsertin aikana. Tekstiviestilipulla saat konsertin Youtube-linkin paluuviestinä.

Lunastaessasi lipun lippukaupan kautta, saat konsertin Youtube-linkin sähköpostilipun mukana.

Lue lisää Pikkuteatterista: 

pikkuteatteri.fi

Mainoksen kuvien kuvaajat:

Pentti Hietasen kuva: Mikko Harma

Heini Hietasen kuva: Reetta Muranen