Kangasalan kesäteatteri, kesä2021

Kangasalan kesäteatteri, kesä 2021

1.7.2021 klo 0.00 — 16.8.2021 klo 0.00

Kangasalan Kesäteatteri herää eloon kesällä 2021 uuden ohjelmiston voimin. Kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla katetussa katsomossa koetaan perinteisen kesäteatterin lisäksi konsertteja ja muita tapahtumia.

Kesäteatterinäytökset kesäkuulta on peruttu. Varaa siis lippusi ajoissa heinä-elokuun näytöksiin, paikkoja on rajoitetusti!

Ohjelmiston, esityskalenterin ja muut infot löydät teatterin sivulta: kangasalankesateatteri.fi


Musiikkikomedia Vannomatta paras

Vannomatta paras -musiikkikomediassa vietetään unohtumatonta kesää. Hykerryttävän hauska tarina kertoo, kuinka poikamiessäätyyn ajautuneet Pete ja Make haluavat viettää hyvin ansaitun kesäloman vanhan orkesterinsa kanssa, olutta siemaillen ja ikivihreitä soitellen. Hameväkeä ei kesän aikana ajatella. Mutta mitä tapahtuukaan suunnitelmille, kun viereiseen mökkiin saapuu kesänviettoon kaksi hemaisevaa naiseläjää? Muuttuuko ääni kellossa?

Näytelmän ohjaa ja käsikirjoittaa Heikki Vihinen. Rooleissa loistavat koko kansan rakastamat näyttelijät Jari Salmi ja Teemu Koskinen sekä upeaääniset laulajat Piia Koriseva ja Sari Hellsten.

Kaunis Veera vie kesäiselle Saimaalle

Tatu Pekkarisen musiikkipitoinen komedia Kaunis Veera eli Balladi Saimaalta viihdyttää Kangasalla itsekin lavalle nousevan näyttelijä Anu Hälvän sovituksena ja ohjauksena. Rooleissa nähdään muun muassa Emilia Vesalainen-Pellas ja vuoden 2016 tangokuningas Marco Lundberg.

Näytelmä kertoo tervahöyry Prinsessa Armadasta, joka seilaa Saimaalla Venäjän vallan vuosina. Miehistö pestaa kahvinkeittäjäkseen kauniin romanitytön Veeran, joka on paennut vanhempiensa järjestämää avioliittoa. Matkan varrella ei yllätyksiltä vältytä, ja tarinaan liittyy monia salaperäisiä hahmoja. Teos on saanut pientä päivitystä ohjaajan käsissä. ”Aluksi teoksen rasismi tuntui niin karmivalta, että epäröin tarttua siihen. Kun katsoin tekstiä tarkemmin, kyse onkin rasismia pilkkaavasta tekstistä, jossa pilailun kohteena ovat rasismia viljelevät hahmot. Mielestäni teatterin pitää nostaa esiin epäkohtia ja toivon, että kevyen hupailun, romantiikan ja tuttujen laulujen lomassa huomaamme ajatella, miten naurettavan kapeakatseista ja ”pientä” rasismi on”, ohjaaja Anu Hälvä kertoo.

Lasten omat festarit 1.7.2021 Kangasalan Kesäteatterilla

Jo perinteeksi muodostunutta Lasten Löytöretkiviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 26. Löytöretkiviikko huipentuu Lasten omiin festareihin, joita vietetään Kangasalan Kesäteatterilla 1.7.2021 klo 17-20. Ohjelmassa on koko perheelle sopivia esityksiä ja muuta iloista ohjelmaa.

Muuta ohjelmistoa

Hei, me striimataan! 25.7. klo 16

Viialan teatterin näyttelijät pistävät kesällä 2021 nuotit kohdalleen ja jalalla koreasti viihdyttävässä, mukaansa tempaavassa ja iloisessa musiikki-ilottelussa HEI, ME STRIIMATAAN!

Teatteri mukamas esittää: Hiirulainen ja Suuri seikkailu 27.7. klo 14 & 18

Hiirulainen on ystäviensä kanssa retkellä. Yhtäkkiä kumi puhkeaa pyörästä ja matkanteko vallan pysähtyy. Tästä alkaa Hiirulaisen Suuri seikkailu. Miten ystävykset ratkaisevat pulman? Onnistuvatko he paikkaamaan renkaan? Ja mitä sillä välin tapahtuu? Koko perheen riemukas esitys yhdistelee sirkusta, tanssia ja nukketeatteria.

Lisää luettavaa