Kangasala Street Art – Huutijärven katutaidepiha 2022

1.1.1970 klo 0.00

Uusi katutaidekohde Kangasalan Huutijärvellä 

Pirkanmaan suurin katutaidekohde sijaitsee Kangasalla Huutijärvellä, purkukiinteistössä, joka tunnetaan Tredun ammattioppilaitoksen vanhana toimipisteenä. Kohde sijaitsee Lehtipuuntieltä ja perille pääsee kätevästi Tampereelta bussilla nro 40. Katutaidepiha on avoinna 30.9.2022 saakka ja siellä voi vierailla mihin kellonaikaan tahansa. Taidepihan toiminta ja tapahtumat ovat maksuttomia.

Ammattitaiteilijoiden ja kaikille avoimien työpajojen myötä 9000 neliön purkukiinteistön ulkoseinät ja piha-alue ovat muuttuneet upeaksi taidegalleriaksi ja ajanviettopaikaksi. Alueella voi vierailla, ihailla kasvavaa katutaidetarjontaa ja maalata omia teoksia vapailla graffitiseinillä. Kaikki maalaukset ja toiminta ovat ulkotiloissa, kiinteistön sisätiloihin meno on kielletty.

Alueelta löydät leikkipaikkoja, pyöräily- ja skuuttiratoja, pihapelejä, lasten kukkaistutusleikki ja paljon muuta. Perheille ja nuorille on omat tapahtumapihat.

Katutaidepihan tapahtumia

La 17.9. klo 13–17 Syysmarkkinat ja päättäjäiset

Pe 23.9. Tapahtumien yö, Kangasala

Katutaidepiha on auki joka päivä syyskuun loppuun asti.

Vaihtuvaa ohjattua toimintaa on aina tiistaisin klo 15-18.

Lisäksi tiistaisin graffitikurssit klo16-17.30

Seuraa somessa @sirkusrakkauspumpum ja verkossa https://www.sirkusrakkauspumpum.fi/uutiset niin kuulet ensimmäisenä mitä kaikkea Huutijärvellä tapahtuu!

Saapuminen

Kangasala Street Art -alue sijaitsee osoitteessa Lehtipuuntie, 36270 Kangasala (vanha ammattikoulu).

Tampereen seudun liikenteen bussilinja 40B kulkee Kangasalan keskustasta ja Tampereelta alueen viereen. (pysäkki nro 8052, Kirvesmiehentie). Katso aikataulun ja muut bussilinjat täältä.

Ajoneuvoja varten alueelta löytyy jonkin verran pysäköintipaikkoja.
Kulkuyhteydet ovat hyvät myös kävellen.

Kokonaisuus on osa Operaatio Pirkanmaan toimintaa ja sitä toteuttaa Sirkusrakkauspumpum.

Lisää luettavaa