Harrastajateatterit valtaavat Kangasala-talon

9.9.2020 klo 19.00 — 12.9.2020 klo 20.00

Kesäpäivän Teatteriviikkon harrastajateatterit tuovat nyt ensimmäistä kertaa esityksensä keskelle Kangasalaa helposti kaikkien saavutettavaksi Kangasala-taloon. Ajatuksena Kesäpäivän Teatteriviikon takana on ollut tuoda isommalle yleisölle vieraammat teatterit näkyville. Kangasalan laajasta harrastajateatteritarjonnasta saadaan nyt ensimmäisellä Kesäpäivän Teatteriviikolla pieni raapaisu, kun korona sekoitti suunnitelmia ja teattereiden harjoitusmahdollisuuksia.

Valitettavasti Kesäpäivän Teatteriviikon ohjelmasta on peruuntunut kaksi näytelmää, mutta nämä kolme esitetään joka tapauksessa!

PirttiTeatteri on uusin kangasalalaisista teatteriryhmistä, mutta lavalla nähdään tuttuja naamoja. KERTUN tarina kasvaa ikääntyneen nimihenkilön selviytymisdraamasta inhimilliseksi kannanotoksi arvokkaan vanhuuden puolesta. Nykyaikana hyvin yleiset muistisairaudet voivat koetella sairastuneen läheisten voimia ja uskoa elämään. Jokaisen dementikon sisällä asustaa kuitenkin pieni ihminen, joka tarvitsee rakkautta ja huolenpitoa kaikista diagnooseista huolimatta.

Nukketeatteri Hupilainen tuo viikolle uuden näytelmänsä Kekkerit. Pienen Aino-tytön syntymäpäivien järjestelyissä kaivataan apua ja sitä saadaankin läheltä lastenhuoneen hahmojen rientäessä apuun. Näytelmä sopii taaperoikäisille!

Jyväskylän Harrastajateatterikesään valittu Vehkajärven Teatterin Päällystakki nähdään nyt viimeistä kertaa estradilla. Näytelmä on saanut kehuja, että vetää vertoja ammattiteattereille! Nikolai Gogolin jo vuonna 1842 kirjoittamasta näytelmästä on saatu todella hauska lähihistoriaan maadotettu ilottelu, joka on koettava.

Kangasala-talossa tehdään myös kaikki mahdollinen turvallisen teatterikäynnin eteen. Lippuja myydään normaalitilannetta vähemmän ja yleisöä ohjataan saliin useammasta ovesta jonotuksen vähentämiseksi. Koronaturva varmistaa ennen tapahtumaa sairastuneille mahdollisuuden saada lipun hinnan takaisin, kunhan asiasta ilmoittaa ennen tapahtuman alkua.

Ohjelma:

Keskiviikko 9.9.20 klo 19 PERUTTU: Heikki Mäenpää ja Muumi-orkesteri: Kurkistuksia Tanssivaan Muumilaaksoon

Torstai 10.9.20 klo 19 PERUTTU: Sällit: Pasit – Bromanttinen komedia

Perjantai 11.9.20 klo 19 PirttiTeatteri: Kerttu

Lauantai 12.9.20 klo 10 Nukketeatteri Hupilainen: Kekkerit

Lauantai 12.9.20 klo 18 Vehkajärven Teatteri: Päällystakki

Lue lisää esityksistä

Liput Kangasala-talolta tai lippu.fi -palvelusta.