Kangasalan matkailusivusto

Grand Burlesque Vol 2

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Grand Burlesque Vol 2

2.12.2017 klo 19:00 - 22:00

Aika: la 02.12.2017 klo 19:00
Paikka: Kangasala-talo
Peruslippu Kangasala-talolta 28€, Lippu.fi alk. 30,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Heitä ennakkoluulosi narikkaan, anna nutturoille vapaapäivä ja heittäydy mukaan hulvattomaan seurueeseen!  Tässä Suomen parhaiden burlesquetähtien viettelevä pikkujoulushow.  Sinut hurmaavat BENT VAN DER BLEU, LADY LAVERNA, OLIVIA ROUGE, MIMI DE FROUFROU, MARIE LA MINT, LAFAYETTE LESTRANGE, FINNISH BLONDE BURLESQUE TROUPE ja HOLY CURVES!  Tarjolla myös Armas Galleria&Keittiön huikea dinner.

LIPUT KANGASALA-TALOLTA

Peruslippu 28€ / show&dinner 56€
Eläkeläinen/opiskelija/varusmies/työtön 25€ / show&dinner 53€

Ryhmäliput 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Naulakkopalvelumaksu 2€

Tapahtuman kesto n. 2 tuntia.

SHOW&DINNER
Armas Galleria&Keittiön herkullinen dinner on tarjolla ennen showta klo 17:30. Vain ennakkolipulla.

NETTISIVUT: http://kangasala-talo.fi/tapahtumat/grand-burlesque-2017/69

TARKEMMAT ESITTELYT ESIINTYJISTÄ:

BENT VAN DER BLEU… ”Naughtiest of the lost boys from Neverland” – Katsojia ravisuttavaa, asenteita vavisuttavaa queerglitteriä. And it`s all for your entertaintment! Kuuluisa Bent Van Der Bleu on yksi Suomen drag-skenen valtaapitävistä ja opettaa mm. Drag Me To HELL –opinahjossa.

LADY LAVERNA….  ”sassy shaking sweetness and gender bending queerlesque”. Kuplivalla ja hunajansuloisella äänellään katsojat viettelevä Lady leikittelee cabareella ja burlesquella. Maneereja Lady Laverna on niittänyt myös mm. jazzbändi DizzyQueensin laulaja.

OLIVIA ROUGE…  ”Real Lady with a Rock’n’Roll twist” Monipuolinen Olivia Rouge on suomiburleskin pioneereja. Olivia on esiintynyt ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa vuodesta 2008. Lisäksi hän on esiintynyt mm. Las Vegasissa, New Yorkissa, Roomassa ja Lontoossa. Olivia opettaa viikottaisia burleskitunteja Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella ja luotsaa omaa Olivia Rouge’s School of Burlesqueta. Hänet tunnetaan lavakarismastaan, kameleonttimaisesta muuntautumiskyvystään ja toki luomukurveistaan. Olivia ei jätä ketään kylmäksi esityksillään!

MIMI DE FROUFROU… Ecdysiast Extraordinaire, Contemporary Chameleon! Mimi de Froufrou ei koskaan kyllästynyt prinsessaleikkeihin ja saatuaan ensimmäisen höyhenpuuhkansa 10-vuotissyntymäpäivälahjakseen – päätti hän heti ruveta ammattimaiseksi burleskitaitelijaksi. Nyt hieman vanhempana Mimi on nähnyt jo kaiken, muttei ole saanut vielä kyllikseen – and she doubts that she ever will!

MARIE LA MINT… Burleskilavojen sähäkkä taskuvenus! Vallaton ja viekoitteleva, ripauksella minttua!

LAFAYETTE LESTRANGE… Ei lihaksia, pelkästään aivoja -mies pitää yleisön jännityksessä paljastaen sanaisen arkkunsa eksoottisimpia sopukoita pala kerrallaan kuin 2010-luvun parrakas Pandora ikään! Lafayette näyttää kiltiltä mutta puhuu tuhmia. Hän on suomalaisen burleskin pitkän linjan tekijä: striptease-innovaattori, seremoniamestari, tuottaja ja opettaja. Tamperetta tukikohtanaan pitävä Lafayette esiintyy sekä yksin että osana Finnish Blonde Burlesque Troupe-trioa – toisinaan ilman housuja ja toisinaan mikrofoni kädessä.

HOLY CURVES!    -kaistapäinen vintage glamouria pursuava Albine A.  Dorablen ja Olivia Rougen muodostava duo ei nöyristele eikä ujostele vaan lupaa hopeatarjottimella elämyksiä katsojien kaikille aisteille. Idearikas duo yhdistelee numeroissaan saumattomasti modernia tarinankerronnallista burleskia, hullunkurisia teemoja, sekä humoristisia juonenkäänteitä, unohtamatta tietenkään Swarovski-kristalleilla kuorrutettuja asuja ja esityksen juurena toimivaa hersyvää musiikkia.

FINNISH BLONDE BURLESQUE TROUPE… Mitä blondimpaa, sitä parempaa! Mitä parempaa, sitä rohkeampaa! Syke nousee kun tämä hullu trio sukeltaa burleskin kuumaan mereen. So glam that it almost hurts − so straight that it’s almost gay!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
2.12.2017
Aika:
19:00 - 22:00
Tapahtumaluokat:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6
Kangasala, 36201
+ Google Map
Puhelin:
040 773 0148
Kotisivu:
http://kangasalatalo.fi/

Hyödyllistä

Seuraa meitä somessa

Matkailuneuvonta

Mobilian Autokylä
Kustaa Kolmannen tie 75
36270 Kangasala
Puh: (03) 3140 4000
asiakaspalvelu@mobilia.fi
Palaute
Sivukartta