Terhi Kalliolan akvarellityö Aholaidan lampaasta

Akvarellinäyttely 5.-13.9.20 Aholaidan lammastilalla

5.9.2020 klo 10.00 — 13.9.2020 klo 14.00

Aholaidan luomulammastilalla avautuu helsinkiläisen kuvataiteilija Terhi Kalliolan akvarellinäyttely Aamukasteen lumo 5.9.20. Näyttely ja samalla myös Aholaidan lammastila on avoinna joka päivä aina 13.9.20 asti.

Terhi Kalliola asui Italiassa 25 vuotta, mm. Roomassa ja Napolissa. Terhi Kalliolalla on monenlaista kokemusta työelämästä, mutta sydän on aina ollut taiteessa. Terhi Kalliola on pitänyt kuvataidenäyttelyitä sekä Suomessa että Italiassa. Viime aikoina niissä on käsitelty eläinteemoja, sitä ennen mm. matkaa ihmisenä. Hän kuvaa suhdettaan taiteeseen seuraavasti:

“Visuaalisuus ja värit ovat minulle erityisen tärkeitä. Taiteen ilmaisu auttaa minua hyväksymään ja kompensoimaan myös elämän puutteita sekä ennenkaikkea näkemään yksinkertaisten asioiden tärkeys. Omassa taiteessani painotankin yksinkertaisuuteen ja positiivisuuteen. Ilmapiirin ja valon tuominen esille teoksissani on tavoitteeni. Kuvaan mielelläni luontoa, eläimiä ja ihmisluontoa.”

Samalla, kun käy katsomassa akvarellinäyttelyn, voi tutustua Aholaidan luomulammastilan tilapuodin valikoimaan. Syksyn viilentyessä voi lämpöisillä villatuotteilla ja -langoilla olla käyttöä. Saatavilla on myös lampaanlihaa.

Lue lisää

Aamukasteen lumo -näyttely Facebookissa