Ravintola Paakari, kuva: Tiia Ennala

Ravintolat ja lounasruokalat

Tarkistathan aukioloajat ravintoloiden ja kahviloiden omilta sivuilta.

Trattoria Pazzi

Rennon mutkaton ja helposti lähestyttävä italialaistyylinen ravintola pienellä skandinaavisella mausteella – Kangasalan keskustassa. Suositussa ravintolassa on vaihtuva ruokalista ja laaja juomavalikoima. Lounasta on tarjolla arkisin.

Afganistanilainen ravintola Aryana, kuva: Tiia Ennala

Ravintola Aryana

Afganistanilainen ravintola tarjoaa silkkitien mausteisten makujen sinfoniaa. 
Toki ravintolassa tarjotaan myös miedommin maustettuja ruokia pihveistä salaattipöytään, joka arkipäivä myös lounaalla klo 11-15.

Kulttuuriravintola Jalmari, kuva Tiia Ennala

Kulttuuriravintola Jalmari

Huhtikuussa 2021 avajaisiaan viettänyt Kulttuuriravintola Jalmari sijaitsee Kangasala-talossa.

Ravintolaan voit poiketa nauttimaan hyvää ruokaa ja juomaa viihtyisälle isolle terassille tai kutsuviin sisätiloihin. Kulttuuriravintola Jalmari palvelee myös Kangasala-talon kokousvierailijoita, sekä konserttien ja esitysten kävijöitä väliaikatarjoiluin. Talossa on a-oikeudet.

Ravintola Paakari, kuva: Tiia Ennala

Ravintola Paakari

Tasokas ja monipuolinen täyden palvelun ruokaravintola Kangasalla täysin oikeuksin.
Paakarissa valmistetaan ruuat alusta loppuun itse käyttäen mahdollisimman paljon lähituottajien tuotteita ja raaka-aineita.

Konnichiwa Kangasala

Konnichiwan herkullinen sushibuffet koostuu niin klassista susheista kuin myös uusista herkullisista makuyhdistelmistä, jotka tekevät ravintolasta erityisen. Sushien lisäksi tarjolla on myös Miso-keittoa ja maukkaita lämpimiä aasialaisia ruokia.

Ravintola Pepper

Pepper on tunnelmallinen ravintola ja baari Kangasalan keskustassa. Pepperin ruokalistoilta löytyy maistuvat herkut jokaiseen makuun. Päivittäin vaihtuva lounas tarjolla arkisin klo 11-14.

Zerafiinan raikas salaattilounas

Lounaskahvila Zerafiina

Zerafiinasta löydät arkisin maistuvaa lounasta salaateista kotiruokaan ja keittoihin. Lounaskahvila Zerafiina valmistaa juhliin ja kokouksiin tarjoilut tilauksesta. 

Mannakorven kahvila, Kuva: Tiia Ennala

Mannakorven kahvila ja Linkosuon tehtaanmyymälä

Mannakorven viihtyisässä myymäläkahvilassa on leipomotuotteiden lisäksi arkisin lounasta. Kahvila toimii Linkosuon tehtaanmyymälänä.

Kaivannon Keidas

Veneijöiden suosima Kaivannon Keidas on kuuluisa hot wingseistään, mutta tarjonta on herkullinen ja runsas aina munkeista, vohveleista ja jäätelöstä paikan päällä valmistettuihin hampurilaisiin, fish & chipseihin ja pasta-annoksiin.

Ginos ravintola, kuva: Tiia Ennala

Gino’s ravintola

Gino’s ravintola Nattarissa palvelee asiakkaita maistuvalla ruoalla moneen makuun ja tarpeeseen.

Ginosista löydät niin burgerit, pizzat, siivet, kebabit, vegaanit kebabit, lasten annokset ja paljon muuta. Tilavasta ja siisitstä ravintolasta löydät myös oleskeluun sopivaa tekemistä, kuten biljardi. Iso terassi on aurinkoisella paikalla, jossa voi nauttia virkistäviä juomia ruokailun lomassa. Ravintolalla on anniskeluoikeudet.

Vehoniemen automuseon kahvila

Vehoniemen Automuseon kahvila

Vehoniemen automuseon kahvilalta herkulliset munkit, leivokset ja pikkusuolaiset, sekä isoon nälkään pikaruoka-annokset huimilla maisemilla.

Kahvila-ravintola Wanhat Autot

Wanhat autot on autoiluhenkeen sisustettu viihtyisä kahvila ja lounasravintola Mobilian automuseossa.
Kahvila-ravintolassa ruokailee hyvin 50-70 henkilöä. Kesäisin voit myös nauttia lounasta isolla aurinkoisella terassilla Längelmävesi näkymin.

Tredun myymälä

Ammattiopisto Tredun myymälä ja opetusravintola

Ammattiopisto Tredun kahvila-myymälästä ostat tuoreet leivokset ja suolaiset herkut mukaan kotiin tai paikan päällä nautittavaksi. Opetusravintola Eveliinassa tarjolla monipuolinen ja maistuva lounas.

Lounaskievari
Alasenkuja 1, Kangasala
p. 03 379 0810

Lounasravintola MakuMaestro
Hampuntie 1, Kangasala
p. 010 666 2223

 

 

Pancho Villa
Mäkirinteentie 4, Kangasala
p. 03 377 3489

Ravintola Lumi Hoang Long
Kangasalantie 1123, Kangasala
p. 03 364 1108