Aholaidan luomulammastilan villatuotteita saa tilapuodista ja lihaa voi tilata.
Armas Galleria&Keittiö tarjoilee ruokaa aistikkaasti rennolla asenteella Kangasala-talon tapahtumien aikana ja tilauksesta.
Heikin Leivän ruisleivän juuri lienee Suomen vanhin. Tilamyymälä lauantaisin klo 12−14. Kesäkeskiviikkoisin lähituotteiden iltatori.
Jennin Vihannes ja Marja Kangasalan torilla myy lähellä tuotettuja kasviksia ja marjoja.
Marjapuntarin nuoret viljelijät kasvattavat mansikoita ilman kemiallisia torjunta-aineita.
Marjatila Tyrnikka viljelee mansikkaa, tyrniä ja pensasmustikkaa.
Ravintola Paakari tarjoaa konstailematonta ruokaa laadukkaista raaka-aineista. Alakerrassa kahvila.
Rekolan biodynaaminen tila viljelee laajaa valikoimaa vihanneksia. Myös Limousine-karjan lihaa ja leipää omasta viljasta.
Sarkalan tila tuottaa luomukananmunia, joita voi hakea suoramyyntimyymälästä.
Vehoniemen Automuseossa lusikkamunkit ja valkosuklaakakku ovat suosikkeja eikä erikoisruokavalioita unohdeta.
Vehoniemen Alamajan huvilakahvilassa kaikki on itseleivottua.
Kangasalan torikahviossa tuotteet tehdään itse pitkällä kokemuksella.