Kangasalan lempeitä löylyjä ja puhtaita vesiä

Saunat Kangasalla

Kangasalla koet ikimuistoisia saunaelämyksiä! Tutustu tarjontaan ja hyppää lauteille lempeisiin löylyihin.

Kangasalan saunatarjonnasta löydät tarpeisiisi sopivia saunatiloja; oman perheen kesken rentoutuen rantasaunalla, kaveriporukan illanistujaiset, avantosauna, työpaikan kokous tai tyky-päivä, vai rennot juhlat?

Rantawirkkulan kokoustiloissa ja tilaussaunalla voit viettää monenlaiset tapahtumat

Rantawirkkula

Vesijärven rannalla sijaitsevassa Rantawirkkulassa on 40 hengelle kokous- tai juhlatilat ja 20 hengen saunatilat. Vietä yrityksen kokouspäivä tai perhejuhlat Rantawirkkulassa.

Melontaa Haaviston tilalla Saarikylissä, kuva Tiia Ennala

Haaviston monttusauna

Saarikylien kauniissa maalaismaisemassa sijaitsee Haaviston uniikki tilaussauna: monttusauna! Monttusaunassa saat pehmeän lempeät löylyt ja vilvoittelemaan voit kipaista Roineeseen.

JussinKota Kuhmalahdella

JussinKota

Lappihenkisessä kodassa on ruokapöydät 30 hengelle. Tunnelmallinen tila on sopii monenlaisiin tilaisuuksiin. Entinen mallassauna tarjoaa löylyt 10 hengelle kerrallaan.

Saunassa Kangasalla

Vesaniemen sauna

Vesaniemen sauna sijaitsee Vesaniemen uimarannalla, Vesijärven rannalla. Sauna on vuokrattavissa yksityiseen käyttöön ympäri vuoden. Vuokrauksesta vastaa Kangasalan kaupunki. Vuokrattavia saunoja on kaksi, sekä erillinen takkahuone ja pieni keittiö.

Kuhmalahden rantasauna ja uimaranta

Kuhmalahden uimarannalla myös beach volley kenttä sekä kaupunkikanootteja lainattavissa. Vierasvenelaituri, grillikatos sekä vuokrattava sauna.

Rantasauna Nislki

Rantasauna Nilski

Legendaarisen hyvät löylyt poissa kaupungin pölyistä, Vesijärven rannalla. Oikea hirsinen rantasauna illanviettoon tai juhliin.

Honkaniemi

Honkaniemen iso maja laajoine piha- ja ranta-alueineen sopii juhlapaikaksi noin 40 – 50 hengelle. Alueella vuokrattavissa myös sauna ja lomamökkejä.

Uimahalli Kuohu Kangasalla

Uimahalli Kuohun tilaussaunat

Kuohu on suosittu kylpylähenkinen uimahalli, joka tunnetaan monipuolista liikunta- ja hyvinvointipalveluistaan. Kaksi lastenallasta ja 40-metrinen liukumäki takaavat mukavan päivän koko perheelle.

Tilaussauna Kataja Malm Areenalla

Tilaussauna Kataja, Malm Areena

Tilaussauna Katajan leppoisat katajantuoksuiset löylyt ovat mukavan rentouttavat. Kylmävesialtaassa kastautuminen löylyjen välissä saa veren kiertämään. Saunatiloihin mahtuu kerrallaan noin 10 henkeä.

Koivusaari

Koivusaari on Kesäpäivän pursiseuran Kangasalan Längelmävedellä (Pelisalmella) sijaitseva tukikohta, jonne ovat Kesäpäivän pursiseuran jäsenten lisäksi tervetulleita myös kaikki ulkopaikkakuntalaisten pursiseurojen venekunnat.

Lahdenkulman rantasauna

Lahdenkulman rantasauna

Lahdenkulman rantasaunan rentouttavien löylyjen jälkeen on hyvä pulahtaa Ponsaanselän aaltoihin. Viihtyisä ja tilava mökki soveltuu niin juhliin kuin saunailtoihin oman porukan kesken. Vuokrattavissa kaikkina vuodenaikoina.

Ilkonmäen rantasauna

Ilkonmäen rantasauna

Ilkonmäen seudun asukasyhdistyksen sauna on vuokrattavissa toukokuusta lokakuun loppuun. Saunan omalla rannalla pääsee pulahtamaan veteen suoraan saunan lauteilta.