KukKivat sisutsut- ja kukkakauppa. Kuva: Tiia Ennala

Puodit ja myymälät

Puodit ja myymälät Kangasalla

Kangasalan monipuolinen valikoima kivijalkaputiikkeja, myymälöitä ja puoteja yllättää, täältähän löytyy vaikka mitä! Tutustu tällä sivulla paikallisiin kivijalkoihin, joissa voit vierailla lahjaostoksilla tai shoppailemassa itsellesi jotain mukavaa.

K-Kinoon elokuviin Kangasala-taloon. Kuva: Tiia Ennala

Kangasala-talo

Kangasala-talosta jouluksi mieluisia elämyslahjoja tai taidemuseon kaupasta uniikkeja lahjoja. Kangasala-talon lahjakortin voit ostaa tiettyyn näytökseen lippuina, avoimena lahjakorttina tai vaikkapa K-Kinoon leffalippuina.

Tutustu kevään ohjelmaan täällä.

Kaunis Nelli. Kuva: Tiia Ennala

Kaunis Nelli

Kaunis Nelli on valloittava lahjamaailma ja hyvän palvelun erikoisliike Kangasalan ydinkeskustassa. Kemikaliosta löydät laajan kattauksen kosmetiikkaa, Voguen sukkia ja Nabon laukkuja, tuoksuja miehille ja naisille sekä uimapuvut ja – tossut. Uutuutena myös vaatteita paikallisilta tuotemerkeiltä! Tule tutustumaan kattavaan lahjavalikoimaan kivijalkamyymälään tai tilaa verkkokaupasta.

Sipeta

Sipeta tarjoaa kattavan valikoiman käsityö- ja askartelutarvikkeita sekä -välineitä, mutta myös valmiita lahjoja moneen makuun. Saatavilla on laaja valikoima mm. servettejä, korttipohjia ja posliininmaalaustarvikkeita. Tule tutustumaan joululahjojen valikoimaan! Lue lisää täällä.

Joulun kukat Kangasalta. Kuva: Tiia Ennala

KukKivat home & deco

KukKivat Home&Deco on tunnelmallinen kukkakauppa ja sisustusliike, josta saat haaveittesi kukka-asetelmat elämän suuriin ja pieniin juhliin ja arjen onnenpisaroihin. Sisustuspuolelta löydät harmoniset ja rustiikiset tuotteet niin jouluun kuin ympärivuotiseen kodin kauneuteen. Oma maahantuonti mahdollistaa helmien löytämisen. Meiltä saat kauneimmat joulukukat kotiin ja lahjaksi. Myös kukkatilaukset suoraan ovelle! Lue lisää täällä.

Heikin Leipä, kuva: Tiia Ennala

Heikin Leipä

Anna lahjaksi Heikin leivän avoin lahjakortti, jonka lahjan saaja voi käyttää melontaan, suppailuun, majoitukseen, retkiluisteluun, kahvilaan tai leipomoon!

Tutustu Haaviston tilaan ja Heikin Leipään täällä.

Leilan lelukauppa Vehoniemen Automuseossa. Kuva: Tiia Ennala

Leilan lelukauppa

Leilan lelukaupasta Vehoniemen Automuseolta voit ostaa aarteita, joita ei löydy mistään muualta. Valikoimissa on autojen pienoismalleja, leluautoja, Kangasalla koristeltua posliinia, autokirjoja, tieliikenten julkaisuja ja paikallisten kädentaitajien tuotteita. Lue lisää täällä.


Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Museokortti on joulun hittilahja, josta on iloa koko vuodeksi. Museokaupasta löytyy myös kaikenlaista pientä kivaa.


Anun Putiikit

Paperiaskartelun erikoisliike verkossa ja varastomyymälä Vatialassa (avoinna sopimuksen mukaan). Valikoimista löydät niin kotimaiset kalenterit, muistikirjat kuin materiaalit kortteihin, skräppäykseen ja muuhun paperiaskarteluun. Lisäksi löytyy jouluisia tuotteita ja esim. käsintehtyjä joulukortteja. Eksotiikkaa kaipaavalle löytyy myös Kiina-kaupan valikoima. Ja jos valinnan vaikeus iskee niin lahjakortti ratkaisee sen pulman.  


Kellosepänliike Korpola

Kellosepänliike Korpolasta löydät kellot, korut ja lahjaesineet. Liikkeessä on kelloseppä ja valtuutettu Polar-huolto. Korpolasta saa myös kultasepänpalvelut, kaiverrukset, helmien punonnat ja palkinnot kaiverruksineen.


Mobilian museokauppa

Mobilian museokauppa on monipuolinen ostospaikka, josta löytyy laaja valikoima auto- ja tieliikenteen tietokirjallisuutta, leikkiautoja, sisustustuotteita sekä matkamuistoja ja lahjaideoita. Valikoimaan kuuluvat myös Kangasala-tuotteet. Museokauppa löytyy myös verkosta!


Kultasepänliike Tuomaskulta

Kultasepänliikeessä myymme koruja, kelloja ja lahjatavaroita. Meiltä saat myös kaikki alaan liittyvät palvelut, kuten kultasepän työt (valmistus, korjaukset ja huolto), kellosepän työt, kaiverrukset ja paristonvahdot kelloihin ja autonavaimiin.


Käsityötalo Elviira

Käsityötalo Elviira on toiminut jo vuodesta 1986 ja erikoistunut laadukkaiden käsityötarvikkeiden suunnitteluun ja myyntiin. Oma kirjontamallisto on perinteinen, sisältäen myös uudempia kuva-aiheita. Ateljeessa on pysyvä perinnekirjonta-näyttely.


Violan puoti

Ihastuttava sisustus- ja vaatekauppa Kuhmalahdella. Puodista löydät persoonalliset lahjat moneen makuun. Puodista löydät myös kauniit joulukoristeet. Avoinna lauantaisin klo 12–16 ja sopimuksen mukaan. Sovi rohkeasti oma asiointiaikasi.


Nyssäkkä

Nyssäkkä valikoimaan kuuluvat sisustustuotteet ja korut mm. seuraavilta toimittajilta: Bloomingville, Maria Drockila, Willow tree ja Hultquist. Nyssäkkä toimii yhteisissä tiloissa Kangasalan Kukkapalvelun kanssa uudessa osoitteessa Kangasalantie 1133, Kangasala.


Aholaidan tilapuoti

Aholaidan luomulammastilan tilapuodissa on myynnissä aitoja lähituotteita: tilan sisustustaljoja, villalankoja ja muita villatuotteita sekä luomulampaan lihaa.


Move & go

Move & go:lta saa polkupyörät, pyörähuollot ja ulkoiluvälineet niin kesään kuin talveenkin! Valikoimissa myös sähkölaudat ja -pyörät sekä luistimet.


Tikuti

Käsityöläisen unelmakauppa! Tikutin tarjonnassa kattava valikoima erilaisiin ompelutarpeisiin ja käsitöihin tarvittavia tuotteita. Myös huolletut ompelukoneet ja saumurit, vaikka lahjaksi!


TopTassut

Eläintarvikeliike TopTassut toimii Kangasalan keskustassa Ellintiellä. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat koirien, kissojen ja jyrsijöiden ruoat sekä lemmikkitarvikkeet. Muista myös lemmikkiäsi joulupaketilla!


Kangasalan Luontaistuote

Kangasalan Luontaistuote palvelee asiakkaitaan Kangasalan keskustassa Keskusaukiolla aivan kirjaston ja torin vieressä. Kangasalan Luontaistuote on toiminut alalla jo vuodesta 1981. Meiltä voi kysyä neuvoa ja opastamme mielellämme, oikean tuotteen käytöstä ja valinnasta. Tarjoamme laajan valikoiman tutkittuja ja luotettavia terveystuotteita. Liikkeessämme järjestetään erilaisia teemapäiviä ja tapahtumia. Kuten vitamiini- ja hivenainemittauksia, kolesteroli- ja verensokerimittauksia. Meiltä myös terveelliset paketit jouluksi.


Henjan puoti

Liikkeestä löydät mm. Marimekon kodintuotteet, muotivaatteet sekä asusteet. Puodista myös Aarikka-korut.


Kopinkulman Optiikka

Laadukkaat tuotteet ja palvelut joustavasti, asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan. Palveluihimme ja tuotevalikoimiin kuuluvat mm. näöntarkastukset, piilolasisovitukset ja -tarkastukset, silmälääkärin vastaanotto, silmälasit, aurinkolasit (myös omilla voimakkuuksillasi), piilolasit ja hoitonesteet, harrastelasit (esim. uimalasit voimakkuuksilla) sekä silmälasi- ja piilolasitarvikkeet. Myös lahjakortteja myynnissä.


Mobiilipiste

Myymäläistä löydät kattavan valikoiman puhelintarvikkeita sekä uusimpia ja suosituimpia puhelimia. Lisäksi myös DNA-, Elisa- ja Telia operaattoripavelut samalta tiskiltä. Voit tehdä ostoksesi myös verkkokaupassamme. Myymälämme sijaitsee Kangasalan Prismalla.