KukKivat sisutsut- ja kukkakauppa. Kuva: Tiia Ennala

Puodit ja myymälät

Mobilian museokauppa

Tiesitkö, että Mobilian museokauppa on erityinen lahjatavarakauppa? Tarjolla on paikallisten pienyritysten upeita valmisteita, ja lisäksi valikoimaan kuuluu Mobilian omaa tuotantoa olevia sisustus- ja kannatustuotteita. Tänä vuonna valikoimastamme löytyy myös paljon erilaisia mukeja ja kotimaisen pläkkipeltisepän piparimuotteja.  Museokaupassa on saatavilla myös erilaisia Kangasala-tuotteita! Verkkokaupastamme löydät yhdeksän eri museon tuotteita.

Joulun kukat Kangasalta. Kuva: Tiia Ennala

KukKivat home & deco

KukKivat Home&Deco on tunnelmallinen kukkakauppa ja sisustusliike, josta saat haaveittesi kukka-asetelmat elämän suuriin ja pieniin juhliin ja arjen onnenpisaroihin. Sisustuspuolelta löydät harmoniset ja rustiikiset tuotteet niin jouluun kuin ympärivuotiseen kodin kauneuteen. Oma maahantuonti mahdollistaa helmien löytämisen. Meiltä saat kauneimmat joulukukat kotiin ja lahjaksi. Myös kukkatilaukset suoraan ovelle! Lue lisää täällä.

K-Kinoon elokuviin Kangasala-taloon. Kuva: Tiia Ennala

Kangasala-talo

Kangasala-talosta jouluksi mieluisia elämyslahjoja tai taidemuseon kaupasta uniikkeja lahjoja. Kangasala-talon lahjakortin voit ostaa tiettyyn näytökseen lippuina, avoimena lahjakorttina tai vaikkapa K-Kinoon leffalippuina. Kangasala-talolta saa myös Museokortin pakettiin.

Leilan lelukauppa Vehoniemen Automuseossa. Kuva: Tiia Ennala

Leilan lelukauppa

Leilan lelukaupasta Vehoniemen Automuseolta voit ostaa aarteita, joita ei löydy mistään muualta. Valikoimissa on autojen pienoismalleja, leluautoja, Kangasalla koristeltua posliinia, autokirjoja, tieliikenteen julkaisuja ja paikallisten kädentaitajien tuotteita.


Anun Putiikit

Paperiaskartelun erikoisliike verkossa ja varastomyymälä Vatialassa (avoinna sopimuksen mukaan). Valikoimista löydät niin kotimaiset kalenterit, muistikirjat kuin materiaalit kortteihin, skräppäykseen ja muuhun paperiaskarteluun. Lisäksi löytyy jouluisia tuotteita ja esim. käsintehtyjä joulukortteja. Eksotiikkaa kaipaavalle löytyy myös Kiina-kaupan valikoima. Ja jos valinnan vaikeus iskee niin lahjakortti ratkaisee sen pulman.  


Kellosepänliike Korpola

Kellosepänliike Korpolasta löydät kellot, korut ja lahjaesineet. Liikkeessä on kelloseppä ja valtuutettu Polar-huolto. Korpolasta saa myös kultasepänpalvelut, kaiverrukset, helmien punonnat ja palkinnot kaiverruksineen.


Kultasepänliike Tuomaskulta

Kultasepänliikeessä myymme koruja, kelloja ja lahjatavaroita. Meiltä saat myös kaikki alaan liittyvät palvelut, kuten kultasepän työt (valmistus, korjaukset ja huolto), kellosepän työt, kaiverrukset ja paristonvahdot kelloihin ja autonavaimiin.


Käsityötalo Elviira

Käsityötalo Elviira on toiminut jo vuodesta 1986 ja erikoistunut laadukkaiden käsityötarvikkeiden suunnitteluun ja myyntiin. Oma kirjontamallisto on perinteinen, sisältäen myös uudempia kuva-aiheita. Ateljeessa on pysyvä perinnekirjonta-näyttely.

Avoinna sopimuksen mukaan.


Violan puoti

Ihastuttava sisustus- ja vaatekauppa Kuhmalahdella. Puodista löydät persoonalliset lahjat moneen makuun. Puodista löydät myös kauniit joulukoristeet.

Avoinna sopimuksen mukaan. Sovi rohkeasti oma asiointiaikasi.


Aholaidan tilapuoti

Aholaidan luomulammastilan tilapuodissa on myynnissä aitoja lähituotteita: tilan sisustustaljoja, villalankoja ja muita villatuotteita sekä luomulampaan lihaa.

Katso tilapuodin aukioloajat ja verkkokauppa >


Move & go

Move & go:lta saa polkupyörät, pyörähuollot ja ulkoiluvälineet niin kesään kuin talveenkin! Valikoimissa myös sähkölaudat ja -pyörät sekä luistimet.


Tikuti

Käsityöläisen unelmakauppa! Tikutin tarjonnassa kattava valikoima erilaisiin ompelutarpeisiin ja käsitöihin tarvittavia tuotteita. Myös huolletut ompelukoneet ja saumurit, vaikka lahjaksi!


TopTassut

Eläintarvikeliike TopTassut toimii Kangasalan keskustassa Ellintiellä. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat koirien, kissojen ja jyrsijöiden ruoat sekä lemmikkitarvikkeet. Muista myös lemmikkiäsi joulupaketilla!


Kopinkulman Optiikka

Laadukkaat tuotteet ja palvelut joustavasti, asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan. Palveluihimme ja tuotevalikoimiin kuuluvat mm. näöntarkastukset, piilolasisovitukset ja -tarkastukset, silmälääkärin vastaanotto, silmälasit, aurinkolasit (myös omilla voimakkuuksillasi), piilolasit ja hoitonesteet, harrastelasit (esim. uimalasit voimakkuuksilla) sekä silmälasi- ja piilolasitarvikkeet. Myös lahjakortteja myynnissä.