Taide, käsityöt ja lahjatavarat

Art In Me

Art in Me myy taidetta ja taidekäsitöitä, kuten tauluja, veistoksia, koruja, tekstiilejä sekä hauskoja lahjatuotteita ja miniatyyrejä.

Käsityötalo Elviira

Käsityötalo Elviira on toiminut jo vuodesta 1986 ja erikoistunut laadukkaiden käsityötarvikkeiden suunnitteluun ja myyntiin. Oma kirjontamallisto on perinteinen, sisältää myös uudempia kuva-aiheita. Ateljeessa on pysyvä perinnekirjonta-näyttely.
Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 615

Kangasalan kädentaitajien Kesäpuoti

Kangasalan kädentaitajien Kesäpuodilta löydät kattavan valikoiman paikallisia, käsintehtyjä lahja- ja käyttöesineitä lahjaksi, tuliaiseksi tai itselle kotiin. Tuotteita on yli 30 käsityöyrittäjältä: keramiikka, lasia, nahka- ja paperitöitä, tekstiilejä, laukkuja, koruja, kortteja…

Taitokeskus Kangasala

Taitokeskus Kangasalan myymälästä löytyy käsityömateriaaleja ja -tarvikkeita omiin harrastuksiin sekä mm. uusia Kangasala-tuotteita.

Kangasalan keskustan viihtyisään Taitokeskukseen Ainontaloon voit tulla harrastamaan kädentaitoja monipuolisesti ja ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella.

Sisustus- ja lahjatarviliike Nyssäkkä

Nyssäkkä

Nyssäkkä on sisustus- ja lahjatavaraliike Kangasalan keskustassa.
Osoite: Kangasalantie 1133

Vehoniemen automuseon Leilan Lelukauppa

Leilan lelukauppa

Leilan lelukaupasta voit ostaa aarteita, joita ei löydy mistään muualta. Autojen pienoismalleja, leluautoja, Kangasalla koristeltua posliinia, autokirjoja, tieliikenten julkaisuja ja paikallisten kädentaitajien tuotteita.

Mobilian museokauppa

Mobilian museokauppa on monipuolinen ostospaikka, josta löytyy laaja valikoima auto- ja tieliikenteen tietokirjallisuutta, leikkiautoja, sisustustuotteita sekä matkamuistoja ja lahjaideoita.
Valikoimaan kuuluu myös Kangasala-tuotteet. Museokauppa löytyy myös verkosta!