Erikoisliikkeet

Kaunis Nelli, kuva: Tiia Ennala

Kaunis Nelli

Kaunis Nelli on valloittava lahjamaailma ja hyvän palvelun erikoisliike Kangasalan ydinkeskustassa.

Kemikaliosta löydät Lancomen, Biothermin, Helena Rubinsteinin ja Payotin kosmetiikkaa, Voguen sukkia ja Nabon laukkuja, tuoksuja miehille ja naisille sekä uimapuvut ja – tossut. 

Lue lisää

Sipeta

Sipeta

Sipeta tarjoaa kattavan valikoiman käsityö- ja askartelutarvikkeita ja -välineitä. Saatavilla on laaja valikoima myös serviettejä, korttipohjia ja posliininmaalaustarvikkeita.
Matkahuollon asioimispiste.

Lue lisää

Korpola

Kellosepänliike Korpola

Kellosepänliike Korpolasta löydät kellot, korut ja lahjaesineet. Liikkeessä on kelloseppä ja valtuutettu Polar- huolto. Korpolasta saa myös kultasepänpalvelut, kaiverrukset, helmien punonnat ja palkinnot kaiverruksineen.

Lue lisää

KukKivat Home & Deco, kuva Tiia Ennala

KukKivat Home & Deco

KukKivat Home & Deco on täyden palvelun kukkakauppa ja sisustusliike Kangasalla. KukKivilta löydät myös lahjatavarat ja tuliaiset, kukka-asetelmat juhliin tai kaunis kimppu kotiovelle toimitettuna. 

Lue lisää

Violan Puoti Kuhmalahdella

Violan Puoti ja eläimet

Ihastuttava Violan Puoti Kuhmalahdella on oiva paikka tutustua eläimiin ja samalla tehdä ostokset uniikissa puodissa maalaismaisemissa.

Lue lisää

Aholaidan lammastilan tilapuoti

Aholaidan tilapuoti

Aholaidan luomulammastilan tilapuodissa on myynnissä aitoja lähituotteita: tilan sisustustaljoja, villalankoja ja muita villatuotteita sekä luomulampaan lihaa.

Lue lisää

Henjan Puoti

Henjan Puoti

Henjan Puodista löydät kotimaisia ja kauniita vaatteita, koruja ja sisustustuotteita Marimekolta ja Aarikalta.

Lue lisää

Tuomaskulta Kangasalla

Kultasepänliike Tuomaskulta

Kultasepänliike, jossa valmistetaan, huolletaan sekä korjataan kulta- ja hopeakoruja. Korujen lisäksi valikoimiin kuuluvat merkkikellot ja näiden huollot.

Lue lisää

Kangasalan tori

Kangasalan tori

Kangasalan torilta hankit marjat, vihannekset ja muut kauden herkut mukaan. Kuuluisassa Torikahviossa nautit kahvit tuoreen leivonnaisen kera. Kesäkaudella torilla palvelee jäätelökioski. Torikahvio on avoinna arkisin klo 7–16 ja lauantaisin klo…

Lue lisää

Treelinen myymälä

Treeline Outdoors

Treeline on täyden palvelun kauppa ulkoilijalle, retkeilijälle ja luonnossa liikkujalle. Varustemerkit on laadukkaiksi, ekologisiksi ja kestäviksi todettuja. Kaipaat sitten varusteita vaelluksille, kiipeilyyn, juoksuun, pyöräilyyn tai kalastukseen, niin kannattaa käydä paikan päällä tarkistamassa Treelinen valikoimat!

Lue lisää

Kangasalan Luontaistuote

Kangasalan Luontaistuote

Kangasalan Luontaistuote palvelee asiakkaitaan Kangasalan keskustassa, jo vuodesta 1981 lähtien. Tarjolla on laaja valikoima tutkittuja ja luotettavia terveystuotteita ja asiantunteva henkilökunta.

Lue lisää

Move & Go polkupyörien ja ulkoiluvarusteiden erikoisliike, kuva: Tiia Ennala

Move & Go

Rikkoontuiko polkupyöräsi, tai kaipaatko kokonaan uutta menopeliä? Vai pitäisikö luistimet terottaa? Move & go:lta saa polkupyörät, pyörähuollot ja ulkoiluvälineet niin kesään kuin talveenkin. Valikoimissa myös suositut sähkölaudat ja -pyörät sekä luistimet, sekä talvea varten monipuoliset varusteet.

Lue lisää