Erikoisliikkeet

Kaunis Nelli

Kaunis Nelli on valloittava lahjamaailma ja hyvän palvelun erikoisliike Kangasalan ydinkeskustassa.

Kemikaliosta löydät Lancomen, Biothermin, Helena Rubinsteinin ja Payotin kosmetiikkaa, Voguen sukkia ja Nabon laukkuja, tuoksuja miehille ja naisille sekä uimapuvut ja – tossut. 

Lue lisää

Sipeta

Sipeta

Sipeta tarjoaa kattavan valikoiman käsityö- ja askartelutarvikkeita ja -välineitä. Saatavilla on laaja valikoima myös serviettejä, korttipohjia ja posliininmaalaustarvikkeita.
Matkahuollon asioimispiste.

Lue lisää

Korpola

Kellosepänliike Korpola

Kellosepänliike Korpolasta löydät kellot, korut ja lahjaesineet. Liikkeessä on kelloseppä ja valtuutettu Polar- huolto. Korpolasta saa myös kultasepänpalvelut, kaiverrukset, helmien punonnat ja palkinnot kaiverruksineen.

Lue lisää

Treeline Outdoors

Treeline on täyden palvelun kauppa ulkoilijalle, retkeilijälle ja luonnossa liikkujalle. Varustemerkit on laadukkaiksi, ekologisiksi ja kestäviksi todettuja. Kaipaat sitten varusteita vaelluksille, kiipeilyyn, juoksuun, pyöräilyyn tai kalastukseen, niin kannattaa käydä paikan päällä tarkistamassa Treelinen valikoimat!

Lue lisää

Aholaidan tilapuoti

Aholaidan luomulammastilan tilapuodissa on myynnissä aitoja lähituotteita: tilan sisustustaljoja, villalankoja ja muita villatuotteita sekä luomulampaan lihaa.

Lue lisää

Kangasalan tori

Kangasalan tori

Kangasalan torilta hankit marjat, vihannekset ja muut satokauden herkut mukaan. Kuuluisassa Torikahviossa nautit kahvit tuoreen leivonnaisen kera. Tuotteet tehdään itse pitkällä kokemuksella. Torikahvio on avoinna arkisin klo 7–16 ja lauantaisin klo…

Lue lisää