Kangasalan keskusta Kirkkojarven suunnasta.

Ostokset

Tarkista aukioloajat liikkeiden omilta sivuilta!

Tam-Silk Oy

Tam-Silk Oy on perinteikäs, kotimainen ja ekologinen vaatevalmistaja, joka tekee kaikki tuotteensa Suomessa, Kangasalla. Pääasiassa valikoimassa on naisten vaatteita, vaikka tuotteita löytyy koko perheelle. Kalsarit -tuotemerkki on vallannut somen.

Lue lisää

Neuletuote Koivunen

Neuletuote Koivunen valmistaa laadukkaita neuloksia ja neuleita asiakkailleen.
Kotimaisten tekstiilien tehtaanmyymälästä löytyy neuletuotteita, alusasuja sekä mm. Kuoma- ja Ruskovilla-tuotteita sekä HART-alusasuja.

Lue lisää

Kangasalan Kemikalio

Kangasalan Kemikalio on valloittava lahjamaailma ja hyvän palvelun erikoisliike Kangasalan ydinkeskustassa.

Sipeta

Sipeta tarjoaa kattavan valikoiman käsityö- ja askartelutarvikkeita ja -välineitä. Saatavilla on laaja valikoima myös serviettejä, korttipohjia ja posliininmaalaustarvikkeita.
Matkahuollon asioimispiste.

Lue lisää

Nyssäkkä

Nyssäkkä on sisustus- ja lahjatavaraliike Kangasalan keskustassa.
Osoite: Kangasalantie 1133

Kellosepänliike Korpola

Kellosepänliike Korpolasta löydät kellot, korut ja lahjaesineet. Liikkeessä on kelloseppä ja valtuutettu Polar- huolto. Korpolasta saa myös kultasepänpalvelut, kaiverrukset, helmien punonnat ja palkinnot kaiverruksineen.

Lue lisää

Kangasalan kädentaitajien kesäpuoti

Kädentaitajien kesäpuodissa on yli kolmenkymmenen käsityöyrittäjän tuotteita lahjaksi, tuliaisiksi, itselle ja kotiin. Valikoimasta löytyy keramiikkaa, lasia, nahkaa, paperia, tekstiilejä, laukkuja, koruja, kortteja ja paljon muuta. Kesäpuoti on avoinna touko –…

Lue lisää

Amada Store

Amada Storesta löydät pieniä eriä hieman erilaisia naisten ja miesten vaatteita sekä kenkiä! Koot 34-52.
Amada Store tuo maahan itse tuotteet pienistä tukuista Euroopasta.

Lue lisää

Wannabe Storage

Wannabe Storagesta löydät laajan valikoiman Hell Bunnyn 50 -luvun tyylisiä mekkoja, hameita, tyllihameita, toppeja, neuleita – suoraan varastosta.

Lue lisää

Kirpputori Outolintu

Kirpputori Outolintu on Kangasalan paras sekatavarakauppa, siisti, tilava ja valoisa.
Tarjolla kaikkea tarpeellista vauvasta vaariin

Lue lisää

Pirkan kirpputorikeskus

Pirkan kirpputorikeskus on Pirkanmaan suurin ja tilavin kirpputori Lentolan kauppakeskuksessa.

Lue lisää

Käsityötalo Elviira

Käsityötalo Elviira on toiminut jo vuodesta 1986 ja erikoistunut laadukkaiden käsityötarvikkeiden suunnitteluun ja myyntiin. Oma kirjontamallisto on perinteinen, sisältää myös uudempia kuva-aiheita. Ateljeessa on pysyvä perinnekirjonta-näyttely.
Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 615

Taitokeskus Kangasala

Taitokeskus Kangasalan myymälästä löytyy käsityömateriaaleja ja -tarvikkeita omiin harrastuksiin sekä mm. uusia Kangasala-tuotteita.

Kangasalan keskustan viihtyisään Taitokeskukseen Ainontaloon voit tulla harrastamaan kädentaitoja monipuolisesti ja ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella.

Lue lisää

Vehoniemen automuseon Leilan Lelukauppa

Leilan lelukauppa

Leilan lelukaupasta voit ostaa aarteita, joita ei löydy mistään muualta. Autojen pienoismalleja, leluautoja, Kangasalla koristeltua posliinia, autokirjoja, tieliikenten julkaisuja ja paikallisten kädentaitajien tuotteita.

Lue lisää

Mobilian museokauppa

Mobilian museokauppa on monipuolinen ostospaikka, josta löydät mm. laajan valikoiman auto- ja tieliikenteen kirjallisuutta ja sisustustuotteita.
Osoite: Kustaa Kolmannen tie 75,

Art In Me

Art in Me myy taidetta ja taidekäsitöitä, kuten tauluja, veistoksia, koruja, tekstiilejä sekä hauskoja lahjatuotteita ja miniatyyrejä.

Lue lisää

Kangasalan tori sijaitsee Kangasalan keskustassa

Kangasalan tori

Kangasalan torilta hankit marjat, vihannekset ja muut satokauden herkut mukaan. Kuuluisassa Torikahviossa nautit kahvit tuoreen leivonnaisen kera. Tuotteet tehdään itse pitkällä kokemuksella. Torikahvio on avoinna arkisin klo 7–16 ja lauantaisin klo…

Lue lisää

Muistathan myös...

Lisää ostosmahdollisuuksia ja palveluita löydät kangasalla.fi-palvelusta.