verkkokaupat Kangasalla. Kuva: Brooke Lark

Ostokset paikallisista verkkokaupoista

Vaivattomasti ja paikallisesti verkosta

Vaatteet, korut, asusteet

Tam-Silkin verkkokauppa

Tam-Silk Oy on perinteikäs, kotimainen ja ekologinen vaatevalmistaja, joka tekee kaikki tuotteensa Suomessa, Kangasalla. Pääasiassa valikoimassa on naisten vaatteita, vaikka tuotteita löytyy koko perheelle. Kalsarit -tuotemerkki valmistaa miesten alusvaatteita, Neulomo-tuotemerkiltä löydät kestävät ja kauniit trikoovaatteet. Osta joululahjat kätevästi kotisohvalta käsin verkkokaupastamme!


Wannabe Storage

Verkkokauppa Wannabe Storagesta löydät laajan valikoiman Hell Bunnyn 50 -luvun tyylisiä mekkoja, hameita, tyllihameita, toppeja ja neuleita.

Wannabe Storagen valikoimista löydät naisten vaatteet kokoskaalalla XS – 6XL sekä kenkiä. Verkkokauppana ja myymälänä toimivan yrityksen vaatevalikoimamme on pääosin Hell Bunnyn laajasta mallistosta, ja tyylit ja tuotteet vaihtelevat kukkamekoista vaihtoehtopukeutumiseen ja arkikäyttöön. Asukokonaisuuksia täydentämään myynnissä on kenkiä, joista yhtenä tuotemerkeistä Hot Chocolate (USA) on Wannabe Storagessa myynnissä ainoana Suomessa.

Joulukuun 2022 tarjouksena lahjakorteista 10 % alennus.
Myymälän osoite: Wannabe Storage, Kangasalantie 960, 36200 Kangasala.


Treeline.fi

Treeline on täyden palvelun verkkokauppa ulkoilijalle, retkeilijälle ja luonnossa liikkujalle. Varustemerkit on laadukkaiksi, ekologisiksi ja kestäviksi todettuja. Kaipaat sitten varusteita vaelluksille, kiipeilyyn, juoksuun, pyöräilyyn tai kalastukseen, niin kannattaa käydä paikan päällä tarkistamassa Treelinen myymälän valikoimat!


Tuomaskullan verkkokauppa

Kultasepänliikeen verkkokaupassa myynnissä koruja, kelloja ja lahjatavaroita. Liikkeestä myös kaikki alaan liittyvät palvelut, kuten kultasepän työt (valmistus, korjaukset ja huolto), kellosepän työt, kaiverrukset ja paristonvahdot kelloihin ja autonavaimiin.


Tikkerperi.fi heijastinverkkokauppa

Loistavat heijastimet ja muut heijastavat tuotteet koko perheelle! Tikkerperi on vuonna 2007 perustettu kangasalalainen yritys, joka valmistaa käsityönä heijastimia ja muita heijastavia tuotteita. Tikkerperin valikoimasta löytyvät ihan oikeat CE-hyväksytyt heijastimet sekä kaikkea muuta kivaa heijastavaa aina vetoketjunvetimistä hihnaheijastimiin ja kännykkäpusseista PIIPAA-pipoihin.


Wagtail Design

Kauniita koruja, asusteita, heijastimia, kodintuotteita ja muuta ihanaa itselle ja lahjaksi. Wagtail Design valmistaa tuotteita luonnollisesta korkkimateriaalista ympäristöä ja käsityöperinnettä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Kangasalla FSC®-sertifioidusta portugalilaisesta korkkimateriaalista.


Panther Kidswear

Jokainen päivä voi olla viidakkoseikkailu! Pantterin parhaissa lastenvaatteissa yhdistyvät kivat värit, toimivuus ja mukavuus, ympäristöasioita unohtamatta.


Amada Store

Amada Storesta löydät pieniä eriä hieman erilaisia naisten ja miesten vaatteita sekä kenkiä. Koot 34–52. Amada Store tuo maahan itse tuotteet pienistä tukuista Euroopasta.


Mirvatuli

Taidekorupaja verkossa! Käsityönä tehtyjä uniikkeja hartsikoruja ja naivistisia kuvia.


Made4me

Käsityönä valmistettuja koruja, vaatteita, asusteita ja paljon muuta!


Kirzisko

Ompelen ja myyn erilaisia laukkuja, kasseja, koteloita, ym. pääosin parkkinahasta, jotka viimeistelyvaiheessa toisinaan värjään ruskean eri sävyillä ja toisinaan jätän luonnollisen väriseksi, pinnalla ainoastaan mehiläisvaha tai öljy. Parkkinahka patinoituu ajan myötä aina vain paremmaksi, kiiltävämmäksi ja syvemmän väriseksi. Laukut ovat kestäviä, jokapäiväisessä käytössä kestävät hyvinkin useita vuosia. Joskus yhdistän parkkiin myös mokkanahkaa, tai nappanahkaa. Erilaisia niittejä käytän sekä koristeina, että hihnojen, ym. kiinnitykseen. Taotut koristelukot laitan joihinkin laukkuihin, aina mielen mukaan. Jokainen tekele on uniikkituote.


Scrunchies by Miisa

Täältä löydät unelmien (täytetyt) hiusdonitsit, jotka on tehty ylijäämämateriaaleista Kangasalla. 


JemmaDesign

JemmaDesign valmistaa mm. ekologisia kestotuotteita sekä kierrätysmateriaaleista valmistettuja käsitöitä. Myös kasvomaskit vaikka koko perheelle! Myynnissä myös vaatteita ja asusteita. Kysy tilaustöistä lisää!

DIY ja koti

Anun Putiikit

Paperiaskartelun erikoisliike verkkokauppa ja varastomyymälä Vatialassa (avoinna sopimuksen mukaan). Valikoimista löydät niin kotimaiset kalenterit, muistikirjat kuin materiaalit kortteihin, skräppäykseen ja muuhun paperiaskarteluun. Lisäksi löytyy jouluisia tuotteita ja esim. käsintehtyjä joulukortteja. Eksotiikkaa kaipaavalle löytyy myös Kiina-kaupan valikoima. Ja jos valinnan vaikeus iskee niin lahjakortti ratkaisee sen pulman.  


Mirantik sisustus- ja antiikkiverkkokauppa

Meiltä löytyy kunnostettua talonpoikaisantiikkia, joitan helmiä euroopan matkoilta, lattialankuista tehtyjä pöytiä, penkkejä ym.ym ihanaa, poikkea paikan päällä! Järjestämme myös ihania workshop-iltoja (esim. kukkien sidontaa ja secondhandia). Meiltä upeat lahjat jouluksi, myös verkkokaupasta!


KukKivat Home & Deco

KukKivat Home&Deco on tunnelmallinen kukkakauppa ja sisustusliike. Meiltä saat kauneimmat joulukukat kotiin ja lahjaksi. Teemme kukkatoimituksia myös suoraan ovelle!

Harrastukset

Treeline.fi

Treeline on täyden palvelun verkkokauppa ulkoilijalle, retkeilijälle ja luonnossa liikkujalle. Varustemerkit on laadukkaiksi, ekologisiksi ja kestäviksi todettuja. Kaipaat sitten varusteita vaelluksille, kiipeilyyn, juoksuun, pyöräilyyn tai kalastukseen, niin kannattaa käydä paikan päällä tarkistamassa Treelinen myymälän valikoimat!


Team Laine verkkokauppa

Team Laineen verkkokauppa on jokaisen moottoriurheilun ystävän aarreaitta. Valikoimasta löydät tarvikkeita ja varaosia veneilyyn, kartingiin, moottoriurheiluun ja harrastamiseen, mönkijöihin ja aina yleistarvikkeista vapaa-aikaan. Osta lahjaksi lahjakortti verkkokauppaan!


Kymppikoira

Kymppikoira on kangasalalainen koiraharrastajien verkkokauppa. Muista myös lemmikkiäsi jouluna! Meiltä saat myös lahjakortit!


Ratsastustarvike.net

Hevostarvikkeita ja rehuja hyvällä palvelulla siivitettynä!Rehut ja lisäravinteet sekä hevosen ja hevosharrastajan tarvikkeet ja varusteet – ja aina hyvä palvelu.


Puusta puuhun

Tuoreille ja tuleville metsänomistajille verkkokursseja, joiden avulla pääsee alkeista lähtien perehtymään metsäasioihin. Kun ymmärrät metsäalan sanastoa ja perusasioita, saat varmuutta tehdä päätöksiä metsäsi tulevaisuutta ajatellen. Pystyt myös pohtimaan erilaisia vaihtoehtoja oman metsäsi hoitamiseksi. Ja tiedät, mistä löydät tarvitsemaasi asiantuntija- tai ammattiapua metsäasioissa. Ota verkkokursseilla metsäasiat haltuusi.


WaveMotor

Meiltä löytyy kaikkea veneilyyn ja siihen liittyvään varusteluun liittyvää juttua, esim. karttaplotterit ja pelastusliivit, huolto-osat ja uudet perämoottorit ja paljon muuta. WaveMotorin verkkokauppa palvelee veneilystä kiinnostuneita asiakkaita monipuolisella valikoimallaan. Lahjakortti veneilijälle on oiva valinta. Lahjaideana uutuutena markkinoille tullut SmartBoat One -järjestelmä joka valvoo ja ”vartioi” venettäsi kun sinä olet muualla!

Muuta mukavaa

Mobilian museokauppa

Mobilian museokauppa on monipuolinen ostospaikka, josta löytyy laaja valikoima auto- ja tieliikenteen tietokirjallisuutta, leikkiautoja, sisustustuotteita sekä matkamuistoja ja lahjaideoita. Valikoimaan kuuluvat myös Kangasala-tuotteet. Museokauppa löytyy myös verkosta!


Kangasalan Sanomat

Joululahjaksi lehtitilaus (digi/paperi), sekä verkkokaupasta Kangasala-aiheiset tuotteet.


Misnot

MISNOT on kangasalalainen grillien ja grillaustarvikkeiden tuotemerkki. Teräksinen monitoimigrilli on vankasti mitoitettu katoksellinen pihagrilli puu- ja hiiligrillaukseen. Meiltä saat myös asennuspalvelut grilleihin!


Grillikauppa.com

Grillikauppa.comista löydät niin grillit, ulkoporealtaat, kotikuntosalilaitteet, lämmityslaitteet, kuin piha- ja terassituotteet , ja paljon muuta. Yli 200 000 asiakasta palvellut Grillikauppa.com tarjoaa nopeat toimitukset ja sujuvan palvelun.


Anna Paldarin kirjat

Kangasalalaisen kirjailija Anna Paldarin teoksia voit ostaa verkkokaupasta.


Sappeen Aateli huvilat

Kolme isoa luksushuvilaa Sappeen Matkailukeskuksen parhailla paikoilla. Joululahjaksi voi tehdä huvilavarauksen tai ostaa meiltä lahjakortin haluamallensa arvolle, jolloin saaja voi käyttää sen haluamaansa vuokraukseen.


Sannari

Ekologiset tuotteet verkkokaupan kautta kaikkialle Suomeen. Tutustu kauniiseen jouluvalikoimaan verkkosivuilla! Valikoimaamme kuuluvat myös ekologiset puhdistusaineet, käsintehdyt kotimaiset tuotteet, luonnonkosmetiikka, luonnontuotteet, sisustustuotteet, kynttilät sekä muita tuotteita kotiin ja lahjaksi. Tuotteet ovat suurimmaksi osaksi valmistettu Suomessa käsityönä.


Kasaamo

Intohimosta luomiseen – käsityötä Kangasalta! Verkkokaupasta löydät koruja niin arkeen kuin juhlaankin!