Vesillä

Mobilian satama

Mobilian satama on Kangasalan päävenesatama ja se sijaitsee Längelmävedellä laivareitin varrella. Venelaituria hallinnoi ja huoltaa Kesäpäivän pursiseura. Maalaiturin päässä on muutamia vierasvenepaikkoja ja vierasvenepaikkojen läheisyydessä laiturilla on septintyhjennysmahdollisuus sekä juomavesi-…

Kaivannon Keidas

Veneijöiden suosima Kaivannon Keidas on kuuluisa hot wingseistään, mutta tarjonta on herkullinen ja runsas aina munkeista, vohveleista ja jäätelöstä paikan päällä valmistettuihin hampurilaisiin, fish & chipseihin ja pasta-annoksiin.

Koivusaari

Koivusaari on Kesäpäivän pursiseuran Kangasalan Längelmävedellä (Pelisalmella) sijaitseva tukikohta, jonne ovat Kesäpäivän pursiseuran jäsenten lisäksi tervetulleita myös kaikki ulkopaikkakuntalaisten pursiseurojen venekunnat.

Santasaaren kotalaavu

Santasaaren virkistysalue

Santasaaren virkistysalue tarjoaa ulkoilijoille hienot puitteet virkistäytymiseen ja tauon pitämiseen. Santasaari on nimensä mukaan saari, jonne pääsee kesällä vesiteitse meloen, soutaen, suppaillen. Talvella saareen pääsee jäätä pitkin. Alueella on mm. kotalaavu, käymälä ja puuvarasto.

Hautsaari

Hautsaaren virkistysalue sijaitsee Roineella, Saarikylien länsipuolella. Veneväylä kulkee saaren itäpuolitse. Kallioinen pohjoisranta soveltuu rantautumiseen, eteläinen ranta puolestaan on matala ja suojainen. Saarella käytössäsi ovat kota, kompostikäymälä ja puuliiteri. Tarkemmat sijaintitiedot löydät täältä: Hautsaari kartta – Pirkanmaan virkistysalueyhdistys

Siuronsalmi

Siuronsalmi on vierassatama Kangasalan Kuhmalahdella. 

Satamasta löytyy grillipaikka, keräyspiste, septityhjennys, uimaranta ja wc-tilat.