Uimarit Kangasalla

Uimarannat

Längelmävesi, Vesijärvi, Roine ja sadat pienemmät järvet houkuttelevat uimaan ja vesileikkeihin Kangasalle. Vesaniemen uimaranta- ja venealue saunoineen ja hyppytorneineen on kesäinen keidas kaupungin keskustassa. Monien palveluiden Mobilian uimaranta ja Liutun uimarannat ovat lapsiperheiden suosiossa.

Ehkäistään yhdessä COVID-19 -viruksen leviämistä myös uimarannoilla.

• Vältä ruuhkaisia rantoja.
• Säilytä turvaväli rannalla, vedessä, wc- ja pukutiloissa sekä jätskijonossa.
• Huolehdi yskimis- ja aivastamishygieniasta sekä käsihygieniasta. Ota mukaan nenäliinoja ja käsihuuhdetta. Ohjaa myös lapsia oikeanlaiseen hygieniakäyttäytymiseen.
• Pidä uimaranta ja muut tilat siisteinä. Vie roskat jäteastioihin.

Turvallisia rantahetkiä! Lue lisää >

Liutun uimaranta

Liutun uimaranta

Liutun uimaranta on kaupungin toinen keskeinen uimaranta. Siellä on kolmen metrin hyppytaso , kaksi laituria ja lasten opettelualue. Liutun ranta-alue soveltuu loistavasti auringonottoon edullisen ilmansuunnan ansiosta. Läheinen pallokenttä ja lasten leikkivälineet tarjoavat kesäistä aktiviteettia.

Mobilian ranta pariskunta

Mobilian uimaranta

Mobilian uimaranta sijaitsee Längelmäveden rannalla. Lapsiystävällisellä rannalla on pukukopit ja aivan vieressä leikkipuisto. Viihtyisä ympäristö ja rannan uusi näköalatasanne kutsuvat vaikkapa piknikille.

Kangasala uimapaikat

Kangasalan uimarannat

Kangasalla on satoja järviä ja lukuisia uimarantoja kesäpäivien vesileikkeihin Osa rannoista on hyvin varusteltuja ja niissä viihtyy pidempäänkin, osa on perheiden suosimia rauhallisempia poukamia.