Uimarit Kangasalla

Uimarannat

Längelmävesi, Vesijärvi, Roine ja sadat pienemmät järvet houkuttelevat uimaan ja vesileikkeihin Kangasalle. Vesaniemen uimaranta- ja venealue saunoineen ja hyppytorneineen on kesäinen keidas kaupungin keskustassa. Monien palveluiden Mobilian uimaranta ja Liutun uimarannat ovat lapsiperheiden suosiossa. Yhteensä Kangasalla on 14 yleistä uimarantaa.

Vesaniemen uimarannalla on paljon tekemistä.

Vesaniemen ranta

Vesaniemen uimaranta on sijainniltaan oikea helmi kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä. Siellä on kolmen ja viiden metrin hyppytasot huimapäille, uudet laiturit ja lasten opettelualue. Rannalla on hyvä mahdollisuus auringon ottoon, leikkivälineitä lapsille ja kenttä beach-volleyn pelaamiseen.

Mobilian ranta pariskunta

Mobilian uimaranta

Mobilian uimaranta sijaitsee Längelmäveden rannalla. Lapsiystävällisellä rannalla on pukukopit ja aivan vieressä leikkipuisto. Viihtyisä ympäristö ja rannan uusi näköalatasanne kutsuvat vaikkapa piknikille.

Liutun uimaranta

Liutun uimaranta

Liutun uimaranta on kaupungin toinen keskeinen uimaranta. Siellä on kolmen metrin hyppytaso , kaksi laituria ja lasten opettelualue. Liutun ranta-alue soveltuu loistavasti auringonottoon edullisen ilmansuunnan ansiosta. Läheinen pallokenttä ja lasten leikkivälineet tarjoavat kesäistä aktiviteettia.

Kangasala uimapaikat

Kangasalan uimarannat

Kangasalla on satoja järviä ja lukuisia uimarantoja kesäpäivien vesileikkeihin Osa rannoista on hyvin varusteltuja ja niissä viihtyy pidempäänkin, osa on perheiden suosimia rauhallisempia poukamia.

T3park

Vesipuisto T3Park Vesaniemi

Kesällä 2022 avattu kelluva vesipuisto T3Park Vesaniemen uimarannalla kutsuu vesileikkeihin. Radalla on mm. tramboliini, erilaisia esteitä ja liukumäki.

Lisää luettavaa