Saunat ja tekemistä vesillä

Melojat Saarikylissä Kangasalla

Melo, souda ja suppaile

Kangasalan lukuisat järvet ovat kuin tehty melontaa ja suppailua varten. Kaupunkiveneiden ja kanoottien lisäksi löytyy myös kajakki- ja sup-lautavuokrausta.

Lue lisää

Veneitä Vesaniemessä

Souda järvelle

Kangasalan kaupunkiveneet sijaitsevat Vesaniemen uimarannalla ja niitä on mahdollisuus vuokrata käyttöönsä päiväksi kerrallaan.

Lue lisää

Avantouimarit Kangasala

Pulahda avantoon!

Vesaniemen uimarannalla Vesijärven rannalla on talviuintipaikka, jossa pääset uimaan avantoon ja avannosta saunan lämpöön.

Kalasta

Kangasalan lukuisat järvet tarjoavat myös hienot mahdollisuudet kalastamiseen. Kaivannon kanava on erittäin suosittu kalastuspaikka. Pohtiolammella on mahdollisuus lohien onkimiseen.

Lue lisää

Rentoudu löylyissä

Aktiivisen päivän jälkeen maistuvat makoisat löylyt rantasaunassa. Voit vierailla joillakin Kangasalan yleisösaunoista tai vuokrata omalle porukalle ikimuistoisen saunaillan puhtaiden järvien rannoilta. Katso kaikki Kangasalan saunat täältä!

Lue lisää

Santasaaren kotalaavu

Santasaaren virkistysalue

Santasaaren virkistysalue tarjoaa ulkoilijoille hienot puitteet virkistäytymiseen ja tauon pitämiseen. Santasaari on nimensä mukaan saari, jonne pääsee kesällä vesiteitse meloen, soutaen, suppaillen. Talvella saareen pääsee jäätä pitkin. Alueella on mm. kotalaavu, käymälä ja puuvarasto.

Lue lisää