Kangasala-talo ja kulttuurikortteli

Kangasala-talon on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen.

Kangasala-talo

Kangasala-talo on tapahtumien ja taiteen koti aivan kaupungin keskustassa, vain 20 minuutin päässä Tampereelta. Monipuolisesta ohjelmistostaan tunnettu kulttuurikeskus järjestää konsertteja, musikaaleja, teatteria, stand-upia, uutuuselokuvia ja taidenäyttelyitä.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo, kuva Tiia Ennala

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kimmo Pyykkö -taidemuseo Kangasala-talossa esittelee korkeatasoisia vaihtuvia kuvataidenäyttelyitä ympäri vuoden. Museo on nimetty kuvanveistäjä, professori Kimmo Pyykön mukaan. Kimmo Pyykön pysyvä näyttely Pitkän matkan ateljee esittelee kuvanveistäjän monimuotoista, yli 50-vuotista taiteilijauraa suomalaisella taidekentällä.

K-Kino Kangasala-talossa

K-Kino

K-Kino on Kangasalan oma elokuvateatteri, joka toimii Kangasala-talossa. Esityksistä löytyy katsottavaa niin aikuisille kuin lapsillekin.

Kangasalan pääkirjasto

Kangasalan pääkirjasto

Kangasalan pääkirjasto sijaitsee Kulttuurikorttelissa, Kangasala-talon naapurissa aivan kaupungin ytimessä. Tule kirjastoon lukemaan lehtiä, lainaamaan kirjoja, työskentelemään tai osallistumaan tapahtumiin. Taidetila Terrassa on esillä vaihtuvia näyttelyitä.

Kulttuurikortteli

Kangasala-talo ja sen vieressä sijaitseva pääkirjasto muodostavat kulttuurikorttelin monine palveluineen. Kulttuuritarjonnan lisäksi ne tarjoavat tiloja niin kokouksille kuin muillekin tapahtumille. Armas Galleria&Keittiö sekä Kahvila Novellia palvelevat talojen kävijöitä.