Lomalle lasten kanssa

Otamme lapsiperheet riemulla vastaan! Viihdytte varmasti Kangasalla koko päivän vuoden ympäri. Lisää puuhaa löydät sivun yläreunan valikosta. Katso myös ravintolat syö ja juo -osiosta!

Violan Puoti

Violan Puoti ja eläimet

Ihastuttava Violan Puoti Kuhmalahdella on oiva paikka tutustua eläimiin ja samalla tehdä ostokset uniikissa puodissa maalaismaisemissa.

Lue lisää

Vehoniemen automuseo

Pienille ja isoille autofaneille

Meillä on automuseoita kaksin kappalein ja nähtävää kaikenikäisille vanhoista autoista kiinnostuneille.
Mobiliassa lapset tutustuvat näyttelyihin salapoliisitehtävien avulla ja pääsevät harjoittelemaan liikennesääntöjä liikennepuistossa.

Vehoniemen Automuseossa Vehoniemen harjulla voi kiivetä näkötorniin ja herkutella kahvilan kuuluisia lusikkamunkkeja.

Kirkkoharjun näkötorni ja kahvila

Kirkkoharjun kahvila

Laadukkaita kahvilaelämyksiä korkealla näköalapaikalla! Kirkkoharjun näkötorni ja kahvila sijaitsevat kaupungin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä, kauniissa harjumaisemissa. Kirkkoharjun laella sijaitseva funkkisnäkötorni on valmistunut vuonna 1931 ja vieressä sijaitseva kahvilarakennus 2020.

Lue lisää

Retkiluistelu Saarikylissä, talvi 2021

Retkiluistelu Saarikylissä

Noin kolmen kilometrin mittainen retkiluistelurata Roineen jäällä Saarikylissä on suosittu talviretken kohde. Luistimia voi vuokrata Haaviston luomutilalta

Lue lisää

Seikkailuja luonnossa

Luonnossa liikkuminen on hauskaa. Kangasalla retkeilyreittit soveltuvat lukuisia laavuja nuotiosta ja eväistä nauttimiseen. Vehoniemen luontopolku kulkee harjulla mäntyjen katveessa, portaat ja pitkospuut helpottavat lasten kulkua. Kirkkojärven kultturi- ja luontopolku lähtee aivan keskustan tuntumasta. Pidempiä seikkailuja kaipaavat suuntaavat Laipanmaalle ja Kaarinanpolulle.

Kangasalan pulkkamäet

Pulkkamäet

Kangasalta löytyy useita pulkkamäkiä. Kaupungin ylläpitämä pulkkamäki löytyy Sorolan ulkoilu- ja virkistysalueelta.

Lue lisää

Merenneitouimarit Kuohussa

Pulahdus uimaan Kuohuun

Kylpylätyylinen uimahalli Kuohu on lapsiperheiden suosikki lämpimän vetensä ja kaikenikäisille sovelttuvien altaidensa ansiosta. 40-metrinen liukumäki tarjoaa hyvät vauhdit ja hyppäämään pääsee kolmesta metristä. Kokeile myös seinäkiipeilyä vesiputousaltaassa tai merenneitouintia vuokrapyrstöllä.

K-Kino Kangasala-talossa

Elokuviin K-Kinoon

K-Kino tarjoaa elokuvaelämyksiä isolta valkokankaalta ja huippuluokan äänentoistolla. Kulttuurikeskus Kangasala-talossa sijaitsevan elokuvateatterin ohjelmistossa on aina lastenelokuvia ja uutuuksia.