Lomalle lasten kanssa

Otamme lapsiperheet riemulla vastaan! Viihdytte varmasti Kangasalla koko päivän. Lisää puuhaa löydät sivun yläreunan valikosta. Katso myös ravintolat syö ja juo -osiosta!

Vehoniemen automuseo

Pienille ja isoille autofaneille

Meillä on automuseoita kaksin kappalein ja nähtävää kaikenikäisille vanhoista autoista kiinnostuneille.
Mobiliassa lapset tutustuvat näyttelyihin salapoliisitehtävien avulla ja pääsevät harjoittelemaan liikennesääntöjä liikennepuistossa.

Vehoniemen Automuseossa Vehoniemen harjulla voi kiivetä näkötorniin ja herkutella kahvilan kuuluisia lusikkamunkkeja.

Seikkailuja luonnossa

Luonnossa liikkuminen on hauskaa. Kangasalla retkeilyreittit soveltuvat lukuisia laavuja nuotiosta ja eväistä nauttimiseen. Vehoniemen luontopolku kulkee harjulla mäntyjen katveessa, portaat ja pitkospuut helpottavat lasten kulkua. Kirkkojärven kultturi- ja luontopolku lähtee aivan keskustan tuntumasta. Pidempiä seikkailuja kaipaavat suuntaavat Laipanmaalle ja Kaarinanpolulle.

Merenneitouimarit Kuohussa

Pulahdus uimaan Kuohuun

Kylpylätyylinen uimahalli Kuohu on lapsiperheiden suosikki lämpimän vetensä ja kaikenikäisille sovelttuvien altaidensa ansiosta. 40-metrinen liukumäki tarjoaa hyvät vauhdit ja hyppäämään pääsee kolmesta metristä. Kokeile myös seinäkiipeilyä vesiputousaltaassa tai merenneitouintia vuokrapyrstöllä.

K-Kino Kangasala-talossa

Elokuviin K-Kinoon

K-Kino tarjoaa elokuvaelämyksiä isolta valkokankaalta ja huippuluokan äänentoistolla. Kulttuurikeskus Kangasala-talossa sijaitsevan elokuvateatterin ohjelmistossa on aina lastenelokuvia ja uutuuksia.