Joulun kukat Kangasalta. Kuva: Tiia Ennala

Kukkakaupat ja puutarhat

Joulun kukat Kangasalta

Kukka kaunistaa joulun ja hurmaava hyasintti tuo kotiin joulun tuoksun. Joulukukat kannattaa hankkia hyvissä ajoin, tutustu Kangasalan kukkakauppoihin ja puutarhoihin, joista löydät kauneimmat kukat jouluksi.

Honkasen puutarha

Honkasen Puutarhan kukat ja taimet ovat todellista lähituotantoa. Ne kasvavat Pirkanmaan mullassa, kasteltuina Roineen vedellä ja lämmitettyinä omassa hakevoimalassa poltetulla puulla. Puutarhamyymälä on myös kukkakauppa. Saat sieltä taimien ja ruukkukukkien lisäksi leikkokukat ja valmiit kimput. Voit tilata myymälöistä myös hautajaiskukat ja muut sidontatyöt.


KukKivat Home & Deco

KukKivat Home&Deco on tunnelmallinen kukkakauppa ja sisustusliike, josta saat haaveittesi kukka-asetelmat elämän suuriin ja pieniin juhliin ja arjen onnenpisaroihin. Sisustuspuolelta löydät harmoniset ja rustiikiset tuotteet niin jouluun kuin ympärivuotiseen kodin kauneuteen. Oma maahantuonti mahdollistaa helmien löytämisen. Meiltä myös kauneimmat joulukukat kotiin ja lahjaksi, myös kukkatoimituksina ovelle!


Ilkon kukka

Tarjoamme perinteistä kukkakauppaa kauniin Kangasalla. Korkealuokkainen asiantuntemuksemme on käytettävissänne joka päivä. Kauppamme sijaitsee Vatialan hautausmaan vieressä, joten meiltä ostat jouluna haudalle kauniit muistamiset.


Kukkapiste Rosa

Kukkapiste Rosa on täyden palvelun kukkakauppa Kangasalla.  Valikoimassamme on joka päivä laadukkaat ruukku- ja ilmakasvit, leikkokukat, onnittelukimput, kaste-, hää- ja hautajaiskukat. Kukkien lähetyspalvelu toimii Kangasalan, Tampereen ja lähikuntien alueella. Tule poikkeamaan myymälässä, soita tai tee tilaus verkkokaupassamme niin toteutamme kukkatoiveesi!


Kultapellon Puutarha

Joulukukat ja astelmat kotiin ja tuliaisiksi! Toimitamme kukat myös suoraan kotiovelle – yllätä läheisesi kukkatoimituksella!

Joulun kukat Kangasalta. Kuva: Tiia Ennala
Joulun kukat Kangasalta. Kuva: Tiia Ennala