T3park

Vesipuisto T3Park Vesaniemi

Kangasalan Vesaniemeen on rakentumassa kelluva vesipuisto kooltaan liki 1 000 m2. T3Park aukeaa yleisölle juhannuksen jälkeisellä viikolla keskiviikkona 29.6.2022.

T3Park koostuu erillisistä puhallettavista elementeistä. Radalla on mm. tramboliini, ylitettäviä sekä alittavia esteitä, liukumäki veteen sekä tasapainoesteitä. Lisäksi radalla on mukavia yllätyksellisiä esteitä.

Sisäänpääsy

T3Parkkiin pääsee aina tasatunnein ja lippu ostetaan paikan päältä. Lipunmyynti tapahtuu rannalla olevasta kontista ja sen voi ostaa etukäteen tietylle tunnille saman päivän aikana, joten paikalla ei tarvitse jonottaa turhaan.

Alaikäraja vesipuistoon on 6 vuotta. Alle 8-vuotiaat pääsevät vesipuistoon vain 18-vuotiaan valvojan seurassa (valvoja lapsen rinnalla vesipuistossa). 8-10-vuotiaan lapsen kanssa on oltava täysi-ikäinen valvoja, joka valvoo lasta jatkuvasti vähintään rannalta. Yli 11-vuotias lapsi voi tulla puistoon itsenäisesti huoltajan suostumuksella.

Kaikilla puistossa olevilta edellytetään kelluntaliivin käyttöä, joka sisältyy lipun hintaan.

Ryhmille

Yli 10 hengen ryhmät voivat varata liput etukäteen. Vesipuistossa voi järjestää syntymäpäivä sekä varata puiston myös yksityiskäyttöön. Tiedustelut erikseen info@t3park.fi.

Yhteystiedot

Tuukka Tuominen
p. 044 240 9186
info@t3park.fi

Lisää luettavaa