Lentolan Kierrätyskeskus

Lentolan kierrätyskeskus

Lentolan liikekeskuksessa sijaitsevasta Lentolan kierrätyskeskuksesta löydät monipuolisen, edullisen ja jatkuvasti vaihtuvan valikoiman käytettyä laatutavaraa. Valikoimissa huonekaluja ja valaisimia, kodinkoneita ja viihde-elektroniikkaa, astioita ja muita kodin käyttötavaroita, sisustustarvikkeita ja koriste-esineitä, taidetta ja designia, kirjoja ja lehtiä, levyjä ja elokuvia, urheilu- ja harrastusvälineitä, vaatteita ja asusteita, leluja ja lastentarvikkeita ja yllätyksellinen valikoima muuta tavaraa.

Maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät maksukortit. Isompia tavaroita on mahdollista varata muutamaksi päiväksi.

Lentolan kierrätyskeskus on yksi Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:n myyntipisteistä, joista kaksi muuta sijaitsevat Nekalassa ja Lielahdessa. Kaikissa myymälöissä otetaan vastaan tavaralahjoituksia. Lahjoittamalla säästät ympäristöä ja tuet paikallista työllistämistyötä. 

Saapuminen ja esteettömyys

Kierrätyskeskus Lentolaan on helppo tulla bussilla. Katso aikataulut Nyssen reittioppaasta. Myymälän pihassa on myös maksuttomia pysäköintipaikkoja autolla saapuville asiakkaille.

Myymälä on pääosin esteetön. Sisätiloissa on pyritty huomioimaan esteettömyys, mutta pääovissa on lievä kynnys. Pääovien vieressä on kaksi pysäköintipaikkaa liikkumisesteisille.

Osoite ja yhteystiedot

Mäkirinteentie 4, 36220 Kangasala

p. 050 408 7832