Lentolan Kierrätyskeskus

Lentolan Kierrätyskeskus

Lentolan Kierrätyskeskus avasi ovensa syyskuussa 2021. Kierrätyskeskus on avoinna viikon jokaisena päivänä, katso tarkemmat aukioloajat Pirkanmaan kierrätyksen nettisivuilta. 

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:n kierrätysmyymälöistä löydät monipuolisen, edullisen ja jatkuvasti vaihtuvan valikoiman käytettyä laatutavaraa.

Kierrätyskeskuksessa on myynnissä huonekaluja ja valaisimia, kodinkoneita ja viihde-elektroniikkaa, astioita ja muita kodin käyttötavaroita, sisustustarvikkeita ja koriste-esineitä, taidetta ja designia, kirjoja ja lehtiä, levyjä ja elokuvia, urheilu- ja harrastusvälineitä, vaatteita ja asusteita, leluja ja lastentarvikkeita ja yllätyksellinen valikoima muuta tavaraa.

 

Maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät maksukortit. Isompia tavaroita on mahdollista varata muutamaksi päiväksi.

Kaikissa myymälöissä otetaan vastaan tavaralahjoituksia. Lahjoittamalla säästät ympäristöä ja tuet paikallista työllistämistyötä. Pirkanmaan kierrätyksellä on kolme toimipistettä: Lentola, Nekala ja Lielahti.

 

Yhteystiedot:

Lentolan Kierrätyskeskuksen nettisivut

Mäkirinteentie 4, 36220 Kangasala

p. 050-408 7832

 

Saapuminen:

Kierrätyskeskus Lentolaan on helppo tulla bussilla – katso aikataulut Repa Reittioppaasta.

Myymälän pihassa on myös maksuttomia pysäköintipaikkoja autolla saapuville asiakkaille.

Esteettömyys: Myymälä on pääosin esteetön. Sisätiloissa on pyritty huomioimaan esteettömyys, mutta pääovissa on lievä kynnys. Pääovien vieressä on kaksi pysäköintipaikkaa liikkumisesteisille.