Kangasala-talon kokous- ja juhlatilat

Kangasala-talon tilat mahdollistavat erilaiset tapahtumat yhdessä ja erikseen.

Kangasala-sali

Kangasala-sali on 285-paikkainen monipuoliseen käyttöön suunniteltu konsertti-, kokous- ja elokuvasali. Salin paikkamäärä on nostettavissa noin kolmeen sataan. Salin ajanmukainen ja korkeatasoinen esitystekniikka ja säädettävä akustiikka mahdollistavat erilaiset musiikki-, teatteri-, tanssi-, sirkus- ja elokuvaesitykset sekä seminaarit ja kokoukset.

Valtuustosali

Kangasalan kaupungin valtuustosali on valoisa, tilava ja kattavalla kokoustekniikalla varustettu edustava paikka kokoukselle. Valtuustosalissa on 65 paikkaa kiinteillä pöytäriveillä. Lisätuoliriveillä paikkaluku on nostettavissa 100 osallistujaan.

Galleria

Vastikään uudistettu Galleria sopii erilaisiin tilaisuuksiin, ruokailuihin, juhliin ja tapaamisiin 10−50 hengelle, jopa 70 hengelle. Galleriassa ei ole käytössä kiinteää kokoustekniikkaa, mutta sinne saadaan tarvittessa siirrettävä iso näyttö ja äänentoisto.

Lämpiöt

Kangasala-talon näyttävät ja valoisat lämpiötilat jakautuvat kahteen kerrokseen talon lävistävässä valon kanjonissa. Tiloissa ruokailee pystypöydissä yhtä aikaa noin 300 henkeä. Istuva kattaus katetaan noin 100 hengelle.

Yhteystiedot

Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36200 KANGASALA

Asiakaspalvelu ja opasvaraukset:
p. 040 773 0148, info@kangasala-talo.fi

Tilausravintola Armas Galleria&Keittiö
p. 050 344 4814, armas@galleriakeittio.fi

Lue lisää →

Kangasala-talon palvelut

kangasala-talo.fi