Kangasala-talon on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen.

Kangasala-talo

Musiikkia, taidetta, elokuvia – aina jotain erityistä!

Kangasala-talo on tapahtumien ja taiteen koti kaupungin keskustassa, vain 20 minuutin päässä Tampereelta. Monipuolisesta ohjelmistostaan tunnettu kulttuurikeskus järjestää konsertteja, musikaaleja, teatteria, stand-upia, uutuuselokuvia ja taidenäyttelyitä. 300-paikkaisen Kangasala-salin intiimi tunnelma ja kiitelty akustiikka kruunaavat kulttuurielämyksen.

Jaettuja hetkiä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa nähdään ajankohtaisia, korkeatasoisia kuvataidenäyttelyitä ympäri vuoden. Museo on nimetty kuvanveistäjä, professori Kimmo Pyykön mukaan, jonka pysyvä näyttely Pitkän matkan ateljee esittelee tämän monimuotoista, yli 50-vuotista taiteilijauraa suomalaisella taidekentällä museon 3. kerroksessa.

Taidemuseon 1. ja 2. kerroksen näyttelytiloissa nähdään vaihtuvia näyttelyitä suomalaisen kuvataiteen nimekkäiltä tekijöiltä. Taidemuseossa käy Museokortti.

Ensi-iltaelokuvia viikoittain

Elokuvateatteri K-Kino tarjoaa ensi-iltaelokuvia suurelta valkokankaalta ja huippuluokan äänentoistolla, konserttisalin akustiikassa.

Kokouksia ja juhlia

Kangasala-talossa järjestetään vuosittain lukuisia yleisötapahtumia, kokouksia, juhlia ja yritystilaisuuksia. Tiloja on tarjolla 20–300 henkilölle.

Kangasala-talon ravintola Kulttuuriravintola Jalmarin tarjoilut viimeistelevät onnistuneen tapahtumaelämyksen. Jalmari huolehtii väliaikatarjoiluista, kokousten ruokailuista ja kahvituksista sekä toimii tilausravintolana. Väliaika- ja kokouslounaiden lisäksi tarjolla on kaiken kattava juhlapalvelu.

Jalmarissa voit myös syödä lounasta ja kahvitella museokäynnin jälkeen joko sisällä tai aurinkoisella terassilla. Tarkista aukioloajat ja tapahtumat täältä.

Yhteystiedot

Kangasala-talo | Kimmo Pyykkö -taidemuseo | K-Kino
Kuohunharjuntie 6, 36200 KANGASALA
kangasala-talo.fi

Asiakaspalvelu ja opasvaraukset:
p. 040 773 0148
info@kangasala-talo.fi

Kulttuuriravintola Jalmari Oy
ravintola@kangasala-talo.fi
p. 045 138 6651

Kohde kartalla