Kangasala-talon on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen.

Kangasala-talo

Musiikkia, taidetta, elokuvia – aina jotain erityistä!

Kangasala-talo on tapahtumien ja taiteen koti kaupungin keskustassa, vain 20 minuutin päässä Tampereelta. Monipuolisesta ohjelmistostaan tunnettu kulttuurikeskus järjestää konsertteja, musikaaleja, teatteria, stand-upia, uutuuselokuvia ja taidenäyttelyitä. Kangasala-salin intiimi tunnelma ja hieno akustiikka kruunaavat elämyksen. Katso tapahtumat >

Jaettuja hetkiä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa nähdään ajankohtaisia, korkeatasoisia vaihtuvia kuvataidenäyttelyitä. Museo on nimetty kuvanveistäjä, professori Kimmo Pyykön mukaan. Kimmo Pyykön pysyvä näyttely Pitkän matkan ateljee esittelee kuvanveistäjän monimuotoista, yli 50-vuotista taiteilijauraa suomalaisella taidekentällä. Taidemuseo järjestää myös runsaasti tapahtumia eri kohderyhmille. Katso tapahtumat >

Ensi-iltaelokuvia viikoittain

Elokuvateatteri K-Kino tarjoaa ensi-iltaelokuvia suurelta valkokankaalta ja huippuluokan äänentoistolla, konserttisalin akustiikassa.

Kokouksia ja juhlia

Kangasala-talossa järjestetään vuosittain suurempia myös lukuisia yleisötapahtumia, kokouksia, juhlia ja yritystilaisuuksia.
Edustavissa tiloissa järjestät onnistuneen yritystilaisuuden, kokouksen, juhlan tai vaikka elokuvaesityksen 20 – 300 henkilölle.

Kangasala-talossa toimii Kulttuuriravintola Jalmari, joka toimii omana ravintolanaan, mutta toteuttaa myös Kangasala-talon esitysten väliaikatarjoilut.

Yhteystiedot

Kangasala-talo, Kimmo Pyykkö -taidemuseo & K-Kino
Kuohunharjuntie 6, 36200 KANGASALA

Asiakaspalvelu ja opasvaraukset:
p. 040 773 0148, info@kangasala-talo.fi

Kulttuuriravintola Jalmari Oy
ravintola@kangasala-talo.fi
p. 045 138 6651

Lue lisää →

kangasala-talo.fi
kimmopyykkotaidemuseo.fi
k-kino.fi

 

Kulttuuria Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Kuva: Tiia Ennala
Kulttuuria Kimmo Pyykkö -taidemuseossa
Kulttuuriravintola Jalmari, kuva Tiia Ennala
Kulttuuriravintola Jalmari

K-Kino Kangasala-talossa