Idmansin huvila järven puolelta, tummanvihreällä maalattu hirsirakennus ja lasiveranta.

Idmans – huvila keskellä suomalaista luksusta

Historiallinen Idmansin huvila kutsuu nauttimaan aidosta suomalaisesta luksuksesta Längelmäveden kansallismaisemaan, johon jo Zacharias Topelius aikoinaan rakastui. Idmansin salongissa voit järjestää juhlat yrityksen kumppaneille tai strategiakokouksen yrityksen hallitukselle ja johtoryhmälle. Viihtyisissä sviiteissä lepäät paremmin kuin aikoihin. Veden ympäröimän saunan lempeissä löylyissä, ulkoporeammeessa ja ilta-auringon lämmittämällä terassilla viihdyt pitempään kuin uskoitkaan.

Tarjoilut

Laadukas gastronomia on keskeinen osa Idmansin vierailua. Tarjoilut räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan, ja aterioissa painottuvat lähellä tuotetut raaka-aineet ja konstailemattomat Pirkanmaan maut.

Majoitus

Käytössäsi on neljä upeasti sisustettua sviittiä, joiden sängyt ja peitot on poimittu Unikulman premium-valikoimasta. Satavuotiaan hirsitalon tunnelmassa nautitaan nykyajan parhaasta tekniikasta ja mukavuudesta.

Sauna

Idmansin rantasaunassa rentoudutaan lempeissä puusaunan löylyissä. Saunan ominaisuuksiin kuuluu moderni ääni- ja valaistusjärjestelmä, joka tekee saunaelämyksestä vielä tavallistakin paremman.  

Elämykset

Ympäröivä luonto tarjoaa elämyksiä Idmansin vieraille. Järvelle pääsee kokeneen paikallisen kalastusoppaan kanssa tai jos järvi tuntuu liian syksyiseltä, Kangasalan luontoon voi tutustua maastoautosafarilla tai sieniretkellä.

Yhteystiedot

Molkantie 23, Kangasala

+ 358 40 549 1717

kalamaja@idmans.com

idmans.com