Geokätkö

Geokätköily

Geokätköily on nykyaikaista aarteenetsintää. Se on hauska ja seikkailullinen koko perheen ulkoiluharrastus, jossa etsitään harrastajien mielenkiintoisiin paikkoihin piilottamia geokätköjä gps-laitteen tai kartan avulla.

Kätköt sijaitsevat usein luonto- tai kulttuurinähtävyyksien lähistöllä eli ne esittelevät samalla paikkakunnan nähtävyyksiä. Geokätköilyn ansiosta voit löytää hienon nähtävyyden tai oppia paikkakunnan historiasta jotain uutta. Retkeen voi yhdistää esimerkiksi eväshetken taukopaikalla, tutustumisen puiston luontoon tai vaikkapa näköalan ihailemisen!

Kangasalta löytyy todella paljon mielenkiintoisia kätköjä! On helppoja peruskätköjä, mutta myös vaativampi multikätköjä tai ratkaistavia ongelmia sisältäviä kätköjä ja monenlaisia kätkösarjoja.

Lisätietoja geokätköjen sijainneista sekä kuvauksista löytyy osoitteesta www.geocaching.com. Siellä voi myös rekisteröityä käyttäjäksi. Suomalainen käyttäjä voi rekisteröityä myös suomalaiselle sivustolle www.geocache.fi, joka hakee tietonsa kansainväliseltä sivulta. Rekisteröityminen on maksutonta.