Galleria Art Villa Armas Pikonlinnassa

Galleria Art Villa Armas

Galleria Art Villa Armas on toiminut Kangasalla 7 vuotta tarjoten kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä eri taiteen saralta kuten esim. ikonitaide, tekstiilitaide

Art Villa Armas on Tikkalan perheen kodin yhteydessä toimiva 160 m/2 galleria, jossa pidetään etenkin kesän aikana erilaisia taidealan kursseja niin lapsille kuin aikuisillekin sekä musiikkitapahtumia.

Rakennus on Kangasalan ainoa funkkistalo ja sen on suunnitellut arkkitehti Eino Forsman alun pitäen Pikonlinnan sairaalan ylilääkärin asunnoksi v 1931. Talossa on myöhemmin toiminut myös pienten lasten päiväkoti.

Loppu vuoden 2020 näyttelykalenterissa ovat elokuun ajan Nokian Kuvataiteilijoiden vuosinäyttely, jota ehdottomasti kannattaa tulla katsomaan taiteilijaprofessori Ossi Somman teosten vuoksi. Syyskuussa esillä ovat Hämeenlinnan Paperihuoneen kymmenen graafikkoa ja loka-marraskuussa vierailijoita hauskuttaa naivistit ympäri Suomen. Kaikki näyttelyt ovat jyrytettyjä.

Galleria on avoinna ke-pe klo 16-19 ja la-su klo 12-18. Sopimuksesta myös muulloin. Yli 10 hengen vierailuille toivotaan varausta puh 050 5774402

Talossa on pieni kahvila.

Yhteystiedot:

Armas Branderin katu 8, Kangasala

p. 050 5774402

sähköposti: galleria.villa.armas@gmail.com

Lue lisää ->

Facebook.com/GalleriaVillaArmas