Kentät, uimarannat ja leikkipaikat

Kentät

Löydät eri puolilta Kangasalaa yli 30 urheilukenttää, koulunkenttää tai areenaa, joilla pääset harrastamaan eri lajeja lentopallosta tennikseen.

Avaa kartta

Frisbeegolfia Ranta-Koivistossa

Mikäs sen mukavampaa kuin heitellä frisbeet koriin kauniina päivänä hienolla puistoradalla! Maksuton DiscGolfParkin rata sijaitsee Tampereen rajan tuntumassa. Rata on yhdeksänväyläinen, sen par on 28 ja väylien pituudet vaihtelevat 60 ja 160 metrin välillä.

Pitkäjärven skeittipuisto

Pitkäjärven koulun piha-alueen yhteydessä on lähes 400 neliön skeittipuisto, joka on koulupäivän päätyttyä vapaasti käytettävissä. Se sopii niin skeittaajille, scoottaajille kuin bmx-pyöräilijöillekin. Sekä aloittelevat että pidemmälle harrastuksessa ehtineet löytävät puistosta sopivia haasteita.

Uimarannat

Kangasala on kymmenien järvien kauniisti kirjoma kaupunki, jonka lukuisat yleiset uimarannat tarjoavat virkistystä niin kaupungin omille asukkaille, kuin kesävieraillekin. Osassa uimarantoja on varusteina laituri ja leikkivälineitä, osa rannoista on perheiden suosimia rauhallisia poukamia.

Avaa kartta

Liutun uimaranta

Liutun uimaranta on kaupungin toinen keskeinen uimaranta. Siellä on kolmen metrin hyppytaso , kaksi laituria ja lasten opettelualue. Liutun ranta-alue soveltuu loistavasti auringonottoon edullisen ilmansuunnan ansiosta. Läheinen pallokenttä ja lasten leikkivälineet tarjoavat kesäistä aktiviteettia.

Lue lisää

Vesaniemen uimaranta

Vesaniemen uimaranta on sijainniltaan oikea helmi kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä. Siellä on kolmen ja viiden metrin hyppytasot huimapäille, uudet laiturit ja lasten opettelualue. Rannalla on hyvä mahdollisuus auringon ottoon, leikkivälineitä lapsille ja kenttä beach-volleyn pelaamiseen.

Leikkipaikat

Leikkipaikkoja ovat leikkikentät sekä päiväkotien ja koulujen leikkipihat, jotka ovat käytettävissä iltaisin ja viikonloppuisin silloin, kun kouluilla ja päiväkodeilla ei ole toimintaa.

Avaa kartta