Kaunis Nelli. Kuva: Tiia Ennala

Kauneuden lahjaideat

Kauneutta ja hemmottelua lahjaksi

Satujalat

Jalkahoito on ihana lahja! SatuJalat sijaitsee uimahalli Kuohun yhteydessä, ja tarjoaa jalkahoitojen lisäksi lymfaterapiaa sekä tukisukkien mittaus- ja tilauspalvelua.


Hair by M

Tuotamme laadukasta ja miellyttävää kampaamo- ja parturipalvelua jokaiselle asiakkaallemme. Hair by M tarjoaa kaikki alan viimeisimmät trendit hiusten leikkauksista värjäyksiin ja kampauksiin. Meiltä saat näyttävät juhla- ja hääkampaukset sekä muut alan erikoispalvelut kuten arki- ja juhlameikit.


Hiusmesta

Hiusmesta on vuonna -2007 perustettu kauneusalan yritys. Sijaitsemme Kangasalan ydinkeskustassa. Suunnittelemme sinulle sopivimmat hiustyylit sekä luomme trendikkäitä ja yksilöllisiä hiusvärejä. Teemme myös kaikenlaiset hiustenpidennykset. Loihdimme lisäksi erikoiskampaukset arkeen ja juhlaan.


Aito parturi-kampaamo

Ammattitaidolla palveleva kampaamo Kangasalan sydämessä. Tule nauttimaan pienestä hemmottelusta arjen keskellä ja anna meidän luoda sinulle aivan uusi ilme!


Hius- ja Kauneuskulma Kangasala

Hius-ja Kauneuskulma tarjoaa yksilöllistä palvelua. jolla hemmottelet itseäsi.


Hiushuoltamo Helga

Hiushuoltamo Helgassa toteutuvat perinteiset permanentit, muodikkaat värjäykset sekä leikkaukset koko perheelle. Ammattitaidolla myös kampaukset juhliin ja ripsien värjäys sekä kulmien värjäys ja muotoilu. Mikrokameratutkimukset paljastavat hiuspohjan kunnon. Hiushuoltamo Helgassa Sinua palvelee parturi-kampaajayrittäjä Merja Klint. Tiloissa toimii myös koulutettu hieroja Anne Riuttavaara.


Satusalonki

Olemme erikoistuneet medikaalisiin laitteisiin ja tuotteisiin, joilla saat näkyvät tulokset jo yhdellä hoitokerralla. Hoidoissamme yhdistyvät alan viimeisin teknologia, hoitotuloksia edistävät laitteet, korkealuokkaiset ammatti-ihonhoitotuotteet ja asiantunteva henkilöstö. Tällä yhdistelmällä saavutamme näkyviä ja hyvinvointia edistäviä hoitotuloksia.


Ekokampaamo HiusSaaga

Ekokampaamo HiusSaaga palvelee Kangasalan Ilkossa.  Ekotyöt toteutetaan kiireettä pyrkien aina rentouttavaan kokemukseen. Vaikutusajat ovat pitkiä kasviväreissä, niitä ei voi kiirehtiä. Ison pöydän ääressä voi nauttia teetä, keskittyä kädentaidon askareihin jota usein on meneillään – myös voi hautautua pehmeään nojatuoliin lueskelemaan tai päiväunille.


Kauneushoitola Iholle

Kauneushoitola Kangasalla Kuntoutus Apilan tiloissa. Palveluihini kuuluu perinteiset kasvohoidot, ultraääni- ja timanttihionta laitehoidot kasvoille, kulmien ja ripsien kestovärjäykset, jalka- ja käsihoidot, sokeroinnit ja Shellac-kestolakkaukset.


Salonki Sulotar

Salonki Sulotar on pieni, lämminhenkinen kauneus- ja jalkahoitola Kangasalan Nattarissa, aivan Tampereen rajan tuntumassa. Meille on helppo tulla!


Studio Femme

Studio Femme on Kangasalan Suoramalla sijaitseva kauneushoitola. Meillä on käytössämme vain alan laadukkaimmat tuotemerkit sekä monen vuoden ammatillinen osaaminen. Palveluihimme kuuluvat geelikynnet, kestolakkaukset ja manikyyrit, ripsienpidennykset, lash lift, kulmien värjäys ja laminointi sekä uutuutena kulmien microblading. Meiltä saat lahjakortit kaikkiin palveluihin, monipuolisesti käsienhoitotuotteita sekä Saaren Taian tuotteita. 


Kauneushoitola Ester´s

Kauneussalonki Ester’s Beauty on kauneushoitola Kangasalan keskustassa. Kaikkia ihania kasvohoitoja, ripsienpidennyksiä, jalkahoitaja ja paljon muuta!


Hiushoitola Heidi

Vankalla ammattitaidolla toimiva koko perheen parturi-kampaamo. Minulta saat myös monen vuoden kokemuksella ripsipidennykset. Hiustenhoitotuotteet ovat loistava lahjaidea kaikille!


Parturi-kampaamo Katriina

Kattavat kampaamo ja parturipalvelut. Hiusten muotoilut, värjäykset, kampaukset,permanentit sekä ripsien ja kulmien värjäykset, myös kasvivärit. Ammattitaitoista laadukasta työtä jo yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Meiltä saat laadukkaat tuotesarjat hiustesi hyvinvointiin ja muotoiluun. .Lahjakortteja myös saatavana sekä jouluisia tuotepaketteja.

Jalanhoitotuotteita pöydällä ja viherkasvi
SatuJalat palvelee uimahalli Kuohun tiloissa. Kuva: Tiia Ennala