Kangasalan Kädentaitajien puoti Lepokodilla. Kuva: Tiia Ennala

Käsitöitä ja taidetta

Lahjaksi, tuliaisiksi ja kotiin

Kangasala käsitöitä ja taidetta täynnä! Kauniita kortteja, maalauksia, veistoksia, grafiikka. Käsityönä ommeltuja vaatteita, asusteita, leluja, koruja.

Wagtail Design

Uniikit korkkituotteet käsityönä Kangasalta. Valmistamme kauniita ja kestäviä arjen tuotteita luonnollisesta korkkimateriaalista ympäristöä ja käsityöperinnettä kunnioittaen. Tuotteet valmistetaan käsityönä Kangasalla FSC®-sertifioidusta portugalilaisesta korkkimateriaalista. Valikoimaamme kuuluu korut, korttitaskut ja pikkulaukut, sekä tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Suomalaisen työn liitto on myöntänyt tuotteille avainlippumerkin.

Päivi Mansikka-aho art. Kuva Tiia Ennala

Päivi Mansikka-aho art

”Tärkeimmät työvälineeni ovat akvarellivärini. Niillä tehdyistä maalauksistani on painettu postikortteja jo yli miljoona kappaletta ja ne ovat levinneet ympäri maailmaa. Akvarellejani olen käyttänyt myös kirjoittamieni kirjojen kuvittamiseen.”

Päivi Mansikka-ahon taidetta voi ostaa pukinkonttiin mm. Taikon sivuilta.

Hehkua Design

Hehkua Design

Hehkua Design on yhden naisen yritys, joka valmistaa kotimaisia koivuvanerisia korvakoruja käsillä tekemisen ilosta! Valikoimista löydät laajat värivaihtoehdot siroja nappikorviksia sekä isompia, roikkuvia korvakoruja. Jokainen tuote valmistetaan käsityönä Pirkanmaalla, Kangasalla.

Valikoimissa myös Kangasala-korut. Tutustu ja tilaa Hehkua Design -verkkokaupassa.

Taitokeskus Kangasala

Taitokeskus Kangasalan myymälästä löytyy käsityömateriaaleja ja -tarvikkeita omiin harrastuksiin sekä mm. uusia Kangasala-tuotteita. Kangasalan keskustan viihtyisään Taitokeskukseen voit tulla harrastamaan kädentaitoja monipuolisesti ja ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella, tai tehdä käsityölöytöjä lahjaksi jouluun!


Art in me

Art in Me myy taidetta ja taidekäsitöitä, kuten tauluja, veistoksia, koruja, tekstiilejä sekä hauskoja lahjatuotteita ja miniatyyrejä.


Vimmu things

Nahkalaukkuja ylijäämä- ja kierrätysmateriaaleista. Käsintehty tunteella ja taidolla Kangasalla. Teen tuotteita myös tilauksesta.


Marika Viskari

Kuvataiteilija ja muotoilija Marika Viskarin työhuoneessa Kangasalla valmistuu uniikkeja öljy- ja akvarellimaalauksia. Hän maalaa energisesti abstarktin ja maiseman välimaastossa liikkuen, kuvaillen häntä kiehtovaa ja luomaa maailmaa. Marika on innostunut myös kierrätysmateriaalien tuomista mahdollisuuksista.


Virve Lilja

Toteutan teokseni grafiikan eri menetelmin sekä maalaamalla. Olen kiinnostunut abstraktin ja esittävän rajapinnasta, sekä kuvan hahmoittamisesta. Kuvaan mielelläni ihmistä, joko jälkenä tai toisinaan enemmän esittävänä. Ajan kulku, syntymä ja kuolema, sekä kasvu /muutos ovat ikiaikaisia universaaleja aiheita joihin palaan aina uudelleen.


Ovelia Heijastinolkavyö

Jälleenmyyjät Kangasalla: Kaunis Nelli, Mobilian verkkokauppa ja LumousSolahde. Voit tilata tuotteet myös verkkokaupastamme.


Wagtail Design. Kuva Tiia Ennala
Wagtail Design tuotteet valmistetaan käsityönä Kangasalla. Kuva Tiia Ennala