Joulukonsertit Kangasalla

Anna musiikin lumota ja virittää joulutunnelmaan!

Iivanaiset: Talven tulilla

to 1.12. klo 19, Kangasala-talo
Liput 22 €, Lippu.fi alk. 24,50 €

Johanna ja Mikko Iivanainen tuovat lämpöä ja valoa vuoden pimeimpään aikaan. Tyylitajuinen, herkkä ja sielukas soitanta ja laulu on tämän jo yli kaksi vuosikymmentä toistensa kanssa musisoineen pariskunnan tekemisen pohja.

Jussi Syren And The Groundbreakers

ma 5.12. klo 18. Kangasalan kirkko
Vapaa pääsy, ohjelma 15€.

Joulukonsertti bluegrass-musiikin hengessä!
Groundbreakersin omien jouluisten kappaleiden seassa kuullaan mm. juurevat versiot sellaisista klassikoista kuin ”It Came Upon a Midnight Clear” ja ”White Christmas”, sekä kaikille tuttu Pekka Simojoen ”Tulkoon joulu”.

Katri Ylander

Katri Ylander: Jouluiltana

to 8.12. klo 19, Kangasala-talo
Liput 22 €, Lippu.fi alk. 24,50 €

Katri Ylanderin Jouluiltana-joulukonserttikiertue saa jatkoa vuonna 2022. Tule kokemaan Katrin herkkää tulkintaa ja rauhallista tunnelmaa!

Pikanttien ja Teekkarikuoron joulukonsertti

to 8.12. klo 19–20.30, Kangasalan kirkko
Liput 20 € /opiskelijat ja lapset 10 € ovelta

Pikantit Kangasalta johtajanaan Laura Eskola ja Teekkarikuoro Tampereelta johtajanaan Riku Miettunen johdattelevat joulun tunnelmiin niin tuttujen kuin uudempienkin laulujen sanoin ja sävelin.

Joulutaivas tähtineen -konsertti Lepokoti

Joulutaivas tähtineen

su 11.12. klo 14, Kangasalan Lepokoti
Liput 20 €

Johanna Debreczeni, Jouko Enkelnotko ja Henna Leppänen muodostavat taitavan ja hurmaavan trion yhdistäen musiikilliset taitonsa ensimmäistä kertaa tänä talvena. Kahden kaunisäänisen laulajan ja taiturillisen harmonikkataiteilijan joulukonsertti on lumoava ja ja yllätyksellinen. Ennakkovaraukset: henna@hennaleppanen.fi

Lepojamit Lepokodilla

Lepokodin Joulujamit

ma 12.12. klo 19, Kangasalan Lepokoti
Vapaa pääsy. Kahvitarjoilu 7 € Lepokodin hyväksi.

Kangasalan Lepokodin Lepojamit joulun hengessä ja tunnelmissa. Jamiorkesteri Jukka Haaviston johdolla soittaa yleisön toivelauluja ja ohjelmassa myös yhteislaulua.

Mieskuoro Laulajat

ma 12.12. klo 19–20, Kangasalan kirkko
Liput 22 €, koodilla 16,50 €

Mieskuoro Laulajien joulukonsertti Kangasalan kirkossa virittää joulun tunnelmaan sekä perinteisemmillä että kiinnostavilla uudemmilla kuoroteoksilla. Kangasalan konserttiin saa liput alennettuun hintaan (16,50 e) koodilla Huuti2022. Provisio lipuista Huutijärven koulun vanhempainyhdistyksen hyväksi.

Italialainen joulu

ke 14.12. klo 19, Kangasala-talo
Liput 28/25/10 €, Lippu.fi alk. 30,50/27,50/11,50 € 

Italialaiseen jouluperinteeseen kuuluu olennaisena osana pastoraalimusiikki. Sen tunnuspiirteitä ovat säkkipillien ja ruokolehtipuhaltimien suloinen sointi ja melodian keinahteleva, kolmijakoinen poljento. Suomalainen barokkiorkesteri juhlistaa syntymän juhlaa italialaisissa tunnelmissa. Solistina laulaa sopraano Maria Ladurner.

Lumiukko ja poika lentävät taivaalla. Kuva Lumiukko-piirrosanimaatiosta.

Lumiukko

to 15.12. klo 19, Kangasala-talo
Liput 13 €, Lippu.fi alk. 14,50 €
Perhelippu neljälle 40 €, Lippu.fi alk. 46 €

Joulun rakastettu Lumiukko-animaatioelokuva Hyvinkään Orkesterin säestyksellä. Tämä elokuvakonsertti tuo joulutunnelman kaikenikäisille ihmisille!

Kauneimmat joululaulut

Kauneimpia joululauluja lauletaan tuttuun tapaan ympäri kaupunkia kirkoissa ja muissa kohteissa. Vehoniemen Automuseolla lauletaan lauantaina 3.12 klo 15 alkaen.

Tulkoon joulu

la 17.12. klo 18, Kangasalan kirkko
Liput 20€, ovelta tuntia ennen.

Kangasalan mieslaulajien joulukonsertin johtaa Jussi Tamminen. Solistina Juha Yli-Knuuttila, säestykset Jukka Heroja.

Waltteri Torikka

Waltteri Torikka – Oi Jouluyö

to 22.12. klo 19, Kangasalan kirkko
Liput alk. 34,50 €

Karismaattinen ooppera- ja konserttilaulaja Waltteri Torikan Oi jouluyö -kirkkokiertue huipentuu Kangasalle. Konserteissa on Waltterin aiempien joulukiertueiden tapaan luvassa sekä tuttuja joululauluklassikoita että Waltterin Sydämeni joulu -albumin kappaleita.

Lisää luettavaa