Kangasalan tori täyttyy kesäisin herkuista. Kuva: Tiia Ennala

Kangasalan iltatorit heinäkuussa

Kangasalan kaupunki ja Visit Kangasala järjestävät kesäisiä toritapahtumia kolmena heinäkuisena torstai-iltana 1.7., 8.7. ja 15.7. klo 16–19. 

Kesäiltojen markkinavilinää keskustassa

Tule nauttimaan iloisesta kesäiltojen toritunnelmasta, herkuttelemaan hyvällä ruoalla ja hankkimaan kiinnostavia tuotteita. Nyt kannattaa vaihtaa vapaalle ja lähteä minilomalle Kangasalan keskustaan nauttimaan toritunnelmasta! 

Torimyyjinä tapahtumissa nähdään mm. legendaarisesta ruisleivästään tunnettu Heikin Leipä Saarikylistä, kesän suosikkiherkuttelupaikka Kirkkoharjun kahvila sekä Vehoniemen automuseo, jonka makeita herkkuja tullaan maistamaan matkojen takaa. Myynnissä on myös mm. burgereita, kombuchaa, jäätelöä ja simaa.

Ruokaherkkujen lisäksi iltatoreilta voi tehdä kirppislöytöjä ja torialuetta ympäröivät yrittäjät ovat iltatoreilla mukana omilla toimispisteillään. Kulttuuriravintola Jalmarinterassilla ja kosmetiikkaliike Kaunis Nellissä kannattaa vierailla tori-iltoina erityisten tarjousten vuoksi. 

Musiikkia ja tunnelmaa

Kangasalan Kesäsoittajat luovat soitollaan tunnelmaa kesäiltaan. Ohjelmistoon kuuluu folkkia ja kansanmusiikkia Suomesta ja Irlannista sekä kesäisiä yllätysbiisejä koko torin ajan.

Kangasala House band esiintyy klo 18 alkaen Kulttuuriravintola Jalmarin terassilla.

Haluatko myyjäksi!

Iltatoreille on vielä muutamia myyntipaikkoja vapaana. Mukaan myyjäksi pääset laittamalla viestiä isabella.rossi@kangasala.fi

Osallistuminen on myyjille maksutonta, mutta huomioithan seuraavat seikat:

Myyjillä tulee olla oma myyntipöytä ja tarvittavat kalusteet. Lisäksi myyjät huolehtivat itse liiketoimintaan mahdollisesti liittyvistä luvista, ilmoituksista, tarvitsemastaan talousvedestä sekä jätteistä. 

Kaikilta toreille ilmoittautuvilta pyydetään lisäksi kuva tuotteista ja lyhyt kuvaus yrityksestä ja sen tuotteista. Näitä käytetään tapahtuman markkinoinnissa.

Lisää luettavaa