Hyvää oloa metsästä. Kuva: Tiia Ennala

Hyvinvointia ja kehonhuoltoa

Hyvää oloa ja kehonhuoltoa

Kangasalan uimahalli Kuohu

Kangasalan Uimahalli Kuohussa rentoudut, kuntoilet ja pidät hauskaa! Ui itsesi kuntoon, karaistu kylmäaltaassa, vetreydy monitoimialtaassa, heittäydy liukumäkeen tai hyppää kierteellä kolmesta metristä. Meillä voit kuntoilla monella tavalla: uinti, vesijuoksu, vesijumppa ohjatusti ryhmässä tai omatoimisesti, hydrospinning-pyöräily ja merenneitouinti. Samassa talossa toimii myös laadukas kuntosali. Kuohu järjestää uimaopetusta lapsille ja aikuisille ryhmissä tai yksilövalmennuksena. Meiltä lahjakortit jouluksi!


Helin Huilimo

Helin Huilimo tarjoaa hengähdyshetken syvärentouttavana Brain Relief -hoitona ihan jokaiselle. Tule nauttimaan omasta hetkestäsi tai anna lahjaksi hyvää oloa, jolla on pitkäaikaisia vaikutuksia!


Marin Huoltamo

Marin Huoltamo tarjoaa erilaisia hyvinvointipalveluita, kuten hierontaa ja liikuntatunteja. Voit varata vaikkapa pikkujouluihin wine & yoga-tunnin!


SatuJalat

Terveydellistä, ammattitaitoista sekä kokonaisvaltaista hoitoa empaattisella ja ystävällisellä otteella. SatuJalat toimii uimahallin yhteydessä. Myynnissä lahjakortteja ja tuotteita jalkojen hvyinvoinnin tueksi.


Jalkojenhoitopalvelu TiinaMaria

Jalkahoitoja hoitolassa Kangasalan keskustassa tai kotikäynteinä. Osta joululahjaksi lahjakortti jalkahoitoon!


Kaunis Mieli

Gestalt -terapian avulla voi parantaa elämänlaatuaan ja kehittää persoonallisuuttaan. Voin tutustua turvallisesti itseeni ja tunteisiini, oppia tekemään oikeita valintoja itseni eduksi. Saan tukea ja kannustusta, voin kokea myös riemua ja iloa.


Jalkahoitajasi Tuulia

Yhden naisen hyvinvointipalveluja arkeen ja juhlaan. Terveydelliset ja rentouttavat jalkahoidot, kuumakivihierontaa sekä ihon sokerointi palvelut, tuotemyynnin jalkojen ja ihon kotihoitoon. Lahjaksi hyvää oloa ja rentoutumista: Suplaudat ja paljukärry vuokraus, Lempäälän Maasaaren korsumökki ja sauna vuokraus. Kotigastronomiatuotteet, makukahvit, teet, mausteet. Lahjakortteja saatavilla kaikkeen toimintaan. 


Liikunnan iloa itselle tai lahjaksi

Malm Areena

Malm Areena on yksityinen Kangasalla sijaitseva liikuntakeskus. Raikkaat ja moneen muuntuvat liikuntatilat tarjoavat liikkumisen iloa kunnosta ja iästä riippumatta. Järjestämme erilaisia ryhmäliikuntakursseja. Toiminnallisella kuntosalilla saat hien pintaan. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten tapahtumien järjestämispaikaksi. Tilaussauna Kataja on vuokrattavissa saunailtoihin. Jouluksi hankit meiltä näppärästi lahjakortit pukinkonttiin!


Kuntokeskus Liikku

Kuntokeskus Liikussa on reilusti treenitilaa, eikä happi lopu kesken! Jäsenyys on reilu yhden kuukauden irtisanomisajalla ja treenaamaan pääset vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan klo 05-23. Osta suositut lahjakortit jouluksi läheiselle, kenestä haluat pitää huolta!


ilosi Pilates-paja

Fysioterapiaa eri elämäntilanteisiin (myös äitiysfysioterapia), joogaa, pilatesta ja paljon muuta hyvinvointisi tueksi. Joululahjaksi voit ostaa sarjakortteja.


Kuntosali Linja

Monipuolinen kuntosali kaikille ja kaikenlaisille treenaajille Kangasalan keskustassa, Uimahalli Kuohun tiloissa. Ei jäsenyyttä, eikä palvelu- ja liittymismaksuja. Treenaat silloin kun itse haluat kerta-, kuukausi- tai vuosikortilla, osta vaikka lahjaksi.


PoleDance Piagrina tanssistudio

Osta jouluksi lahjakortit kiinnostaville tanssitunneille: tankotanssia, ilmajoogaa, akrobatiaa, lasten tanssitunteja, joogaa ja muuta! Lahjakortin ostat näppärästi myös nettikaupastamme.


Dance Actions tanssikoulu

Studioidemme moderneissa peilisaleissa raikuvat rytmit niin Hip hopin, Breakin, Cha-chan, Poppingin, Jazzin kuin Disco- ja Showtanssinkin tahtiin. Tuntitarjonnastamme löydät iloa ja haastetta kaikenikäisille aina aloittelijoista kilpatasolle asti. Eri-ikäisten tunnit pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan lomittain, jotta koko perhe voi harrastaa samanaikaisesti samalla kyydillä.


EasyFit Kangasala

EasyFit on monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskus. Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet. Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.


Fressi24h

Fressi 24h Lentola, Kangasala on treenipaikka laatua arvostavalle! Meiltä löydät erinomaiset puitteet juuri oman tasoisellesi, nautinnolliselle harjoittelulle. Kuntosalin rajattu asiakasmäärä takaa rauhallisen harjoitteluympäristön ilman jonottamista ja stressiä – tavoitteenamme on sekä henkinen että fyysinen hyvinvointisi! Fressi 24h Lentolasta löydät kuntosalin lisäksi myös valikoiman ryhmäliikuntatunteja. Tutustu ryhmäliikuntakalenteriin.


Kangasalan kuntoutus

Joululahjaksi hyvää oloa ja terveyttä! Meiltä saat lahjakortit fysioterapiaan, lymfaterapiaan, yksilöllisiin tukipohjallisiin, sensovalmennukseen tai alexander-tekniikan tunneille. Kuntoutuksesta löytyy myös muutamia hyväksi havaittuja hyvinvointituotteita; tukisukkia, jalkavoidetta ja Back on Trackin tuotteita.