Hieronta. Kuva: massage-gdcc5eee68_1920

Hemmottelevaa hierontaa

Hierontaa Kangasalla

Kangasalla on monta hierojaa, akupunktiohoitajaa ja hyvinvoinnin asiantuntijaa, jotka auttavat lihasjumeista ja säryistä eroon. Löydä sopivin hieroja itsellesi tai anna lahjaksi rentouttava hieronta läheisellesi.

Koulutettu hieroja ja akupunktiohoitaja Mari Nurminen

Hieronta palveluni antaa asiantuntevaa hierontaa kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille. Yksilöllisesti suunniteltua hoitoa, asiakkaan toiveet ja terveydentilan huomioiden.Perinteinen kiinalainen lääketiede pyrkii parantamaan sairauden syyn ja vahvistamaan kehon omaa kykyä parantua.


Reporankana

Vastaanottoni sijaitsee Kangasalan keskustan alueella Huhmarissa ja teen tarvittaessa myös kotikäyntejä. Klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi teen purentalihashierontaa, fascia käsittelyä ja käytän hoitomuotoina myös lihasenergiatekniikoita, mobilisoivaa hierontaa, triggerpistekäsittelyä ja dry needlingiä eli kuivaneulausta. Teen myös intialaista päähierontaa, kuumakivihierontaa ja imukuppihierontaa. 


Hieroja ja urheiluhieroja Piia Jokinen

Olen koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Teen hierontoja maanantaista perjantaihin 7-20 sovittuina aikoina. 


Koulutettu hieroja Sini Soikkeli

Klassinen hieronta on hoitomuoto, jonka tarkoituksen on helpottaa lihasten kiputiloja ja auttaa avaamaan lihasjännityksiä. Hieronnassa lihaksia käsitellään erilaisin ottein painaen ja/tai venyttäen, niinpä hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä lymfan (imunesteen) kulkua.


Urheiluhieroja & personal trainer Sanna Mäkinen

Tarjoan klassista sekä urheiluhierontaa, personal trainer -palveluja, purentalihashierontaa, kalevalaista jäsenkorjausta, erilaisia rentoutushoitoja ja mm. koliikkihierontaa.


Ilosi – hieroja Aino Palomäki

Ilosi vastaanotolla työskentelee keskiviikosta lauantaihin ft Aino Palomäki, joka vastaanottaa fysioterapian lisäksi hierontaan. Kun varaat aikaa, kirjoita lisätietoihin toiveitasi hieronnan suhteen esim. purentalihasten käsittely. 


Lotan lihashuolto

Valmistuin 2015 tammikuussa hevoshierojaksi Kauhajoen evankelisesta opistosta ja 2016 helmikuussa koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi Carl Wilhelm Akatemiasta. Kuulun sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran rekisteriin. Vastaanottoni sijaitsee Kangasalan autotarvikkeen yläkerrassa.