Syyslomalla saa pitää hauskaa! Kuva: Tiia Ennala

Elämyksiä ja aineettomia lahjoja

Aineeton lahja ilahduttaa ja tuottaa ikimuistoisia hetkiä

Kangasala-talo

Kangasala-talosta jouluksi mieluisia elämyslahjoja tai taidemuseon museokaupasta uniikkeja lahjoja. Kangasala-talon lahjakortin voit ostaa tiettyyn näytökseen lippuina, avoimena lahjakorttina tai vaikkapa K-Kinoon leffalippuina.


Hotelli Kuohu

Osta lahjaksi hotelliloma! Hotelli Kuohusta löytyy kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita, joissa erilliset 90 cm:n leveät, laadukkaat vuoteet. Huoneen varustukseen kuuluu jääkaappi, mikroaaltouuni, veden- ja kahvinkeittimet sekä kahvia ja teetä.

Hotelli Kuohu Kangasalan keskustassa on avoinna läpi joulun sekä uuden vuoden ajan. Joululomalainen majoittuu siis joulun ja uuden vuoden pyhinä helposti ja edullisesti vaikka isommallakin porukalla.


Arboretum Frick

Koe salaisen puutarhan lumous kesällä 2023, kun Arboretum Frickin ovet avautuvat jälleen yleisölle! Tulossa: Osta puutarhan ja kauneudenystävälle lahjaksi liput tai kausikorttin Arboretum Frickiin ensi kesälle.


Uimahalli Kuohu

Kylpylähenkinen uimahalli Kuohun poreissa ja saunan lämmöissä viihtyy. Uimahalliin voi ostaa myös lahjakortteja.


Heikin leipä

Anna lahjaksi Heikin leivän avoin lahjakortti, jonka lahjan saaja voi käyttää melontaan, suppailuun, majoitukseen, retkiluisteluun, kahvilaan tai leipomoon!


Studio Reetta Muranen

Laadukasta studio- ja miljöökuvausta yksityisille ja yrityksille, studiossa ja miljöössä. Valokuvaus on lahja, joka säilyy tärkeänä vuosikymmenestä toiseen.


Mobilian museokauppa

Anna lahjaksi autojen ystävälle museoelämys Mobilian Automuseossa! Mobiliasta voi ostaa myös Museokortin, jolla pääsee nauttimaan museoelämyksistä koko vuoden, ympäri Suomea.


Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Museokortti on joulun hittilahja, josta on iloa koko vuodeksi. Museokaupasta löytyy myös kaikenlaista pientä kivaa.


Sappeen Aateli huvilat

Kolme isoa luksushuvilaa Sappeen Matkailukeskuksen parhailla paikoilla. Joululahjaksi voi tehdä huvilavarauksen tai ostaa meiltä lahjakortin haluamallensa arvolle, jolloin saaja voi käyttää sen haluamaansa vuokraukseen.