Syyslomalla saa pitää hauskaa! Kuva: Tiia Ennala

Elämyksiä ja aineettomia lahjoja

Aineettomia lahjoja niille, joilla on jo kaikkea

Elämyksellistä kulttuuria, musiikkia, teatteria, museokierroksia ja aikaa taiteen parissa lahjaksi. Vai kenties yö hotelli Kuohun pehmeissä lakanoissa ja rentoutumista Kuohun poreissa?

Kangasala-talo

Kangasala-talosta jouluksi mieluisia elämyslahjoja tai taidemuseon museokaupasta uniikkeja lahjoja. Kangasala-talon lahjakortin voit ostaa tiettyyn näytökseen lippuina, avoimena lahjakorttina tai vaikkapa K-Kinoon leffalippuina.

Tutustu kevään ohjelmaan täällä.


Arboretum Frick

Kausikortti Arboretum Frickin puutarhaan kesäksi 2022 ilahduttaa vanhempaa, puolisia tai ystävää. Puutarha on kesän aikana auki 26 päivänä toukokuusta elokuuhun torstaisin ja sunnuntaisin. Kausikortin haltija voi tuoda mukanaan puutarhavierailulle aina sen ollessa auki yleisölle myös yhden ystävänsä,

Kausikortin/lahjakortin hinta on vain 30 euroa! Kortin voit helposti ostaa arboretumin kotisivujen (www.arboretumfrick.fi) kautta puutarhan verkkokaupasta. Kotisivuilta tai fb-sivuilta näet tarkemmat tiedot puutarhasta. Fb-sivuilla julkaisemme läpi vuoden ajankohtaisia uutisia arboretumista.


Hotelli Kuohu

Osta lahjaksi hotelliloma! Uudet vuonna 2019 valmistuneet hotellihuoneet sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä valtatie 12:n varrella, Kangasalan keskustassa, Kirkkojärven rannalla. Hotellissa on yhteensä 34 Kuohu Relax – ja Kuohu Standart-tason huonetta.


Arboretum Frick

Koe salaisen puutarhan lumous kesällä 2022, kun Arboretum Frickin ovet avautuvat jälleen yleisölle! Tulossa: Osta puutarhan ja kauneudenystävälle lahjaksi liput tai kausikorttin Arboretum Frickiin ensi kesälle.


Uimahalli Kuohu

Kylpylähenkinen uimahalli Kuohun poreissa ja saunan lämmöissä viihtyy. Uimahalliin voi ostaa myös lahjakortteja.


Heikin leipä

Anna lahjaksi Heikin leivän avoin lahjakortti, jonka lahjan saaja voi käyttää melontaan, suppailuun, majoitukseen, retkiluisteluun, kahvilaan tai leipomoon!


Studio Reetta Muranen

Laadukasta studio- ja miljöökuvausta yksityisille ja yrityksille, studiossa ja miljöössä. Valokuvaus on lahja, joka säilyy tärkeänä vuosikymmenestä toiseen.


Mobilian Autokylä

Anna lahjaksi autojen ystävälle museoelämys Mobilian Automuseossa! Mobiliasta voi ostaa myös Museokortin, jolla pääsee nauttimaan museoelämyksistä koko vuoden, ympäri Suomea.


Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Museokortti on joulun hittilahja, josta on iloa koko vuodeksi. Museokaupasta löytyy myös kaikenlaista pientä kivaa.


Hys-siivous

Anna lahjaksi puhdas koti ja vähennä joulustressiä!


Sappeen Aateli huvilat

Kolme isoa luksushuvilaa Sappeen Matkailukeskuksen parhailla paikoilla. Joululahjaksi voi tehdä huvilavarauksen tai ostaa meiltä lahjakortin haluamallensa arvolle, jolloin saaja voi käyttää sen haluamaansa vuokraukseen.