Arjen piristys löytyy läheltä

Arjen keskellä on kiva vähän rikkoa rutiineja, joten hyödynnä Kangasalan aitoja elämyksiä aivan lähellä kotia. Lisää kivaa tekemistä löydät sivun yläreunan valikosta, vilkaise erityisesti tulevat tapahtumat.

Kangasalan torikahvio

Kangasalan torilla sijaitsee kuuluisa torikahvio. Kahvion tuotteet ovat itsetehtyjä ja niissä huokuu yli 26 vuoden kokemus. Torilla voi herkutella makeilla munkeilla, pullilla, leivoksilla tai suolaisilla piirakoilla ympäri vuoden.

Lue lisää

Käy kesäteatterissa

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee Längelmäveden rannalla ja siinä on katettu katsomo. Pääteiden varsilla olevat Mobilia-ohjausviitat opastavat perille. Kesäteatteria tarjoilee myös Salaseuran teatteri Kangasalan lepokodilla.

Aholaidan luomulammastila

Aholaidan luomulammastilan villatuotteita saa tilapuodista ja lihaa voi tilata.

Rekolan biodynaaminen tila

Rekolan biodynamisella tilalla peltoviljelyn, kotieläin- ja metsänhoidon, kauppapuutarhan, mansikanviljelyn lisäksi tilalla järjestetään monenlaista toimintaa ja tapahtumia.

Lue lisää

Merenneitouimarit Kuohussa

Uimahalli Kuohu

Kangasalan Uimahalli Kuohussa rentoudut, kuntoilet ja pidät hauskaa! Ui itsesi kuntoon, karaistu
kylmäaltaassa, vetreydy monitoimialtaassa, heittäydy 40-metriseen liukumäkeen tai hyppää kierteellä kolmesta metristä. Kaksi lastenallasta tarjoavat hyvät mahdollisuudet veteen tutustumiseen ja uimaan opetteluun.

Lue lisää

Kulttuurikortteli

Kangasala-talo ja sen vieressä sijaitseva pääkirjasto muodostavat kulttuurikorttelin monine palveluineen. Kulttuuritarjonnan lisäksi ne tarjoavat tiloja niin kokouksille kuin muillekin tapahtumille. Armas Galleria&Keittiö sekä Kahvila Novellia palvelevat talojen kävijöitä.

Lue lisää