Arjen piristys löytyy läheltä

Arjen keskellä on kiva vähän rikkoa rutiineja, joten hyödynnä Kangasalan aitoja elämyksiä aivan lähellä kotia. Lisää kivaa tekemistä löydät sivun yläreunan valikosta, vilkaise erityisesti tulevat tapahtumat.

Kangasalan torikahvio

Kangasalan torilla sijaitsee kuuluisa torikahvio. Kahvion tuotteet ovat itsetehtyjä ja niissä huokuu yli 26 vuoden kokemus. Torilla voi herkutella makeilla munkeilla, pullilla, leivoksilla tai suolaisilla piirakoilla ympäri vuoden.

Kahvio on avoinna arkisin klo 7–16 ja lauantaisin klo 8–15

Suolaiseen nälkään on tarjolla arkisin lounas klo 11–14 keiton ja salaatin kera. Herkkuja on mahdollista myös tilata juhlapöytään.Lue lisää →

Yhteystiedot

Kanagsalan torikahvio
Keskusaukio 2
puh. 040 838 9302 (Terttu Sairiala)

Käy kesäteatterissa

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee Längelmäveden rannalla ja siinä on katettu katsomo. Pääteiden varsilla olevat Mobilia-ohjausviitat opastavat perille. Kesäteatteria tarjoilee myös Salaseuran teatteri Kangasalan lepokodilla.

Aholaidan luomulammastila

Aholaidan luomulammastilan villatuotteita saa tilapuodista ja lihaa voi tilata.

Rekolan biodynaaminen tila

Rekolan biodynaaminen tila viljelee laajaa valikoimaa vihanneksia. Myös Limousine-karjan lihaa ja leipää omasta viljasta.

Pohtiolampi

Sääksikeskus Pohtiolammella on luonnonläheinen virkistäytymis- ja elämysmatkailukohde, jonka ympäristö on kaunis ja virikkeellinen kaikkina vuodenaikoina. Kokeile kalastustaitojasi lohilammella ja nauti kuumasta savulohesta, nouse sääksitorniin ihailemaan upean linnun saalistusyöksyjä ja lähde viitoitettua muinaispolkua Sarsan kivikautisille asuinpaikoille. Pohtiolammella järjestetään lintujen pihabongauksia.

Pohtiolammen ravintolassa on mahdollisuus ruokailuun ja kahvitteluun. Pohtiolammella on myös majoitustiloja pitkämatkalaisia vierailijoita ja valokuvaajia varten.

Uimahalli Kuohu

Kangasalan Uimahalli Kuohussa rentoudut, kuntoilet ja pidät hauskaa! Ui itsesi kuntoon, karaistu
kylmäaltaassa, vetreydy monitoimialtaassa, heittäydy 40-metriseen liukumäkeen tai hyppää kierteellä kolmesta metristä. Kaksi lastenallasta tarjoavat hyvät mahdollisuudet veteen tutustumiseen ja uimaan opetteluun.

Lue lisää

Kulttuurikortteli

Kangasala-talo ja sen vieressä sijaitseva pääkirjasto muodostavat kulttuurikorttelin monine palveluineen. Kulttuuritarjonnan lisäksi ne tarjoavat tiloja niin kokouksille kuin muillekin tapahtumille. Armas Galleria&Keittiö sekä Kahvila Novellia palvelevat talojen kävijöitä.

Lue lisää