Arjen piristys löytyy läheltä

Arjen keskellä on kiva vähän rikkoa rutiineja, joten hyödynnä Kangasalan aitoja elämyksiä aivan lähellä kotia. Lisää kivaa tekemistä löydät sivun yläreunan valikosta, vilkaise erityisesti tulevat tapahtumat.

Kangasalan torikahvio

Kangasalan torikahviossa tuotteet tehdään itse pitkällä kokemuksella.

Käy kesäteatterissa

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee Längelmäveden rannalla ja siinä on katettu katsomo. Pääteiden varsilla olevat Mobilia-ohjausviitat opastavat perille. Kesäteatteria tarjoilee myös Salaseuran teatteri Kangasalan lepokodilla.

Aholaidan luomulammastila

Aholaidan luomulammastilan villatuotteita saa tilapuodista ja lihaa voi tilata.

Rekolan biodynaaminen tila

Rekolan biodynaaminen tila viljelee laajaa valikoimaa vihanneksia. Myös Limousine-karjan lihaa ja leipää omasta viljasta.

Pohtiolampi

Sääksikeskus Pohtiolammella on luonnonläheinen virkistäytymis- ja elämysmatkailukohde, jonka ympäristö on kaunis ja virikkeellinen kaikkina vuodenaikoina. Kokeile kalastustaitojasi lohilammella ja nauti kuumasta savulohesta, nouse sääksitorniin ihailemaan upean linnun saalistusyöksyjä ja lähde viitoitettua muinaispolkua Sarsan kivikautisille asuinpaikoille. Pohtiolammella järjestetään lintujen pihabongauksia.

Pohtiolammen ravintolassa on mahdollisuus ruokailuun ja kahvitteluun. Pohtiolammella on myös majoitustiloja pitkämatkalaisia vierailijoita ja valokuvaajia varten.

Uimahalli

Kylpylätyylisessä Uimahalli Kuohussa on kaksi lasten allasta ja huima 40-metrinen liukumäki. Ui tai jumppaa itsellesi hyvää mieltä. Myös sisäliikuntaa ja hyvinvointipalveluita.

Kulttuurikortteli

Kangasala-talo ja sen kyljessä sijaitseva kirjastorakennus muodostavat houkuttelevan kulttuurikorttelin, jossa voi nauttia lähiruokaa, vaihtuvaa taidetta tai vaikkapa järjestää harrastus- ja yhdistystoimijoiden kokouksia…

Kulttuurikorttelissa toimivat Kangasalan pääkirjastoK-kino, Armas Galleria&Keittiö, kahvila Novellia, Taidetila Terra sekä Valkeakoski-opisto.