Aktiviteetteja ryhmille

Kaipaatko ryhmälle ohjattua tekemistä? Olit sitten perheen kanssa mökillä tai kaveriporukalla lomaa viettämässä, niin rentouttava tunti tai haastava rapputreeni voi olla tervetullutta vaihtelua. Tai etsit ohjelmaa yrityksen virkistyspäivään tai vaikka polttariporukalle.

Tsekkaa listasta, millaisia palveluja on tarjolla ja varaa oma aikasi!

Arboretum Frick, kuva: Antti Harkko

Arboretum Frick

Arboretum Frick on 3,2 hehtaarin kokoinen metsä- ja maisemapuutarha Kangasalan Liuksialassa. Puutarhojen ja kauneuden ja puutarhojen ystävän ykköskohde hurmaa kukkaloistollaan läpi kesän.

ilosi Pilates-paja

ilosi Pilates-pajalla on tarjolla läpi vuoden pilates, jooga, kehonhuolto, mielenvoimalla valmennus ja mindfulness -kursseja, joihin voi tulla mukaan kertamaksulla, viiden kerran sarjan tai kurssille kymmenen kertaa. Ilosi terveyden, hyvinvoinnin sekä…

Kangasala-talon on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen.

Kangasala-talo

Kangasala-talo on tapahtumien ja taiteen koti aivan kaupungin keskustassa, vain 20 minuutin päässä Tampereelta. Monipuolisesta ohjelmistostaan tunnettu kulttuurikeskus järjestää konsertteja, musikaaleja, teatteria, stand-upia, uutuuselokuvia ja taidenäyttelyitä.

Fysioterapeutti Pia Rauhalahti, Business Kangasala. Kuva: Tiia Ennala

Fysioterapeutti Pia Rauhalahti

”Jalat maahan – pää pilviin” – kehonhallintatunteja sekä muita Method Putkisto tunteja Kuhmalahdella tai sovitussa paikassa ulkona tai sisällä.

Kehon tasapaino voi olla pienestä kiinni ja ohjatulla tunnilla voit saada hyviä vinkkejä kehosi hallintaan.

Poledance Piagrina tanssistudio

Poledance Piagrina

Poledance Piagrina on tanssi- ja akrobatiastudio Kangasalla, jossa varmasti pääsee kokemaan jotain erilaista! 

Life Coach Marja Molin

Haluaisitko lähteä metsään, muttet tiedä mihin mennä? Tarvitsetko opasta metsässä liikkumiseen, jotta voit huoletta nauttia siitä?

Haluatko lähteä luontoon ihan vaan kävelemään ja nauttimaan luonnonrauhasta vai sopisiko mukaan hetki mielen voimaannuttamiselle?

Liikuntapalvelu Pirjo Lehtelä

Liikuntapalvelu Pirjo Lehtelä tarjoaa monipuolisia liikuntaelämyksiä asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöitynä sekä pienille, että isommillekin porukoille.

Kiinnostaisiko trendikäs rapputreeni upeissa harjumaisemissa? Tai toiminnallinen Bootcamp vaikkapa oman mökin pihalla? Entäpä miltä kuulostaisi kevyempi lihaskuntotreeni ja kehonhuolto?