Aktiviteetteja ryhmille

Kaipaatko ryhmälle ohjattua tekemistä? Olit sitten perheen kanssa mökillä tai kaveriporukalla lomaa viettämässä, niin rentouttava tunti tai haastava rapputreeni voi olla tervetullutta vaihtelua. 

Tsekkaa listasta, millaisia palveluja on tarjolla ja varaa oma aikasi!

Life Coach Marja Molin

Tule kanssani metsään voimaantumaan ja rentoutumaan!

Haluaisitko lähteä metsään, muttet tiedä mihin mennä? Tarvitsetko opasta metsässä liikkumiseen, jotta voit huoletta nauttia siitä?
Vien sinut metsän siimekseen turvallisesti ja eksymättä. Kangasalla riittää kauniita maisemia ja mukavia polkuja kuljettaviksi.
Haluatko lähteä luontoon ihan vaan kävelemään ja nauttimaan luonnonrauhasta vai sopisiko mukaan hetki mielen voimaannuttamiselle?
Luonto on oiva paikka pysähtyä  pohtimaan itseä  askarruttavia asioita. Tarjoan  lempeää mielen valmennusta, läsnäoloharjoitusta  tai vaikka parisuhde-, tunne-. arjenhallintavalmennusta tai mitä  sinä juuri nyt tarvitset!

Liikuntapalvelu Pirjo Lehtelä

Liikuntapalvelu Pirjo Lehtelä tarjoaa monipuolisia liikuntaelämyksiä asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöitynä sekä pienille, että isommillekin porukoille.
Kiinnostaisiko trendikäs rapputreeni upeissa harjumaisemissa? Tai toiminnallinen Bootcamp vaikkapa oman mökin pihalla? Entäpä miltä kuulostaisi kevyempi lihaskuntotreeni ja kehonhuolto?
Kaikki tunnit ja jumpat on muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan sekä mahdollista järjestää joko asiakkaan omissa tiloissa tai Kangasalan alueen upeissa ulkoilumaastoissa.

Pia Rauhalahti

Method Putkisto -ohjaaja, fysioterapeutti tarjoaa mm. seuraavia palveluja:

”Jalat maahan – pää pilviin” – kehonhallintatunteja Pilates Navetalla Kuhmalahdessa tai sovitussa paikassa sisällä tai ulkona, 45 – 90 min

Method Putkisto 
– palauttaa, vahvistaa ja virkistää koko kehon
Kasvoklinikka
– rentouttaa purentalihakset ja mielen
– nostaa ilmelihakset ja ylävartalon ryhdin
Kävelyn Taito
– herättää jalkaterät ja selkärangan
– luo perustan kaikelle liikkumiselle