Aktiviteetteja ryhmille

Kaipaatko ryhmälle ohjattua tekemistä? Olit sitten perheen kanssa mökillä tai kaveriporukalla lomaa viettämässä, niin rentouttava tunti tai haastava rapputreeni voi olla tervetullutta vaihtelua. Tai etsit ohjelmaa yrityksen virkistyspäivään tai vaikka polttariporukalle.

Tsekkaa listasta, millaisia palveluja on tarjolla ja varaa oma aikasi!

ilosi Pilates-paja

ilosi Pilates-pajalla on tarjolla läpi vuoden pilates, jooga, kehonhuolto, mielenvoimalla valmennus ja mindfulness -kursseja, joihin voi tulla mukaan kertamaksulla, viiden kerran sarjan tai kurssille kymmenen kertaa. Ilosi terveyden, hyvinvoinnin sekä…

Lue lisää

Fysioterapeutti Pia Rauhalahti, Business Kangasala. Kuva: Tiia Ennala

Fysioterapeutti Pia Rauhalahti

”Jalat maahan – pää pilviin” – kehonhallintatunteja sekä muita Method Putkisto tunteja Kuhmalahdella tai sovitussa paikassa ulkona tai sisällä.

Kehon tasapaino voi olla pienestä kiinni ja ohjatulla tunnilla voit saada hyviä vinkkejä kehosi hallintaan.

Lue lisää

Life Coach Marja Molin

Haluaisitko lähteä metsään, muttet tiedä mihin mennä? Tarvitsetko opasta metsässä liikkumiseen, jotta voit huoletta nauttia siitä?

Haluatko lähteä luontoon ihan vaan kävelemään ja nauttimaan luonnonrauhasta vai sopisiko mukaan hetki mielen voimaannuttamiselle?

Lue lisää

Liikuntapalvelu Pirjo Lehtelä

Liikuntapalvelu Pirjo Lehtelä tarjoaa monipuolisia liikuntaelämyksiä asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöitynä sekä pienille, että isommillekin porukoille.

Kiinnostaisiko trendikäs rapputreeni upeissa harjumaisemissa? Tai toiminnallinen Bootcamp vaikkapa oman mökin pihalla? Entäpä miltä kuulostaisi kevyempi lihaskuntotreeni ja kehonhuolto?

Lue lisää