VehoniemiAjo & Varaosa- ja rompemarkkinat 27.8.

25.08.2022

Kangasalan Varaosa- ja rompemarkkinat

Varaosamarkkinat järjestetään lauantaina klo 8–15 Mobilian tiemestaritukikohdassa Kisarannassa. Kangasalan varaosa- ja rompemarkkinat on ajoneuvojen varaosien lisäksi täynnä nostalgiaa. Torilla noudatetaan perinnettä ”toisen romu on toisen aarre”. Tilaisuudessa on makkaranmyyntiä ja kahvio.

Tampereen seudun Mobilistien järjestämä, aikaisemmin Restaurantapäivinä tutuksi tullut tapahtuma on paitsi markkinatapahtuma myös kangasalaisten yhteisöllinen kokoontumistapahtuma, jossa vaihdetaan kuulumiset. Mukana tapahtumassa myös partiolaiset, turvallisuuspalveluyritys ja Vehoniemen Automuseo.

Aluemaksu 5 euroa
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.

Mobilian pihalle kokoontuu tapahtumapäivänä samanaikaisesti myös noin 150 Mercedes Benz-merkkistä ajoneuvoa vanhoista klassikoista aivan uusimpiin malleihin Mersut.-tapahtumaan. Vehoniemi-ajo tuo alueelle iltapäivällä noin 40 harrasteautoa, joissa mukana on Studebaker-kerho.

Auton ja tienmuseo Mobilia on avoinna tapahtumapäivänä 10 – 18. Tervetuloa tutustumaan näyttelyihin!

VehoniemiAjo

Perintein vuonna Vehoniemen Automuseolta Kuhmalahdelle, Kuhmalahti Pulling -tapahtumaan ja edelleen Mobiliaan Kangasalan Varaosa- ja rompemarkkinoille.

Ajo kokoontuu klo 9 Vehoniemen Automuseolla ja lähtee reitille klo 10. Ajo kulkee Kuhmalahdelle, jossa se saapuu noin klo 10.30 Kuhmalahti Pulling -tapahtumaan. Ajoneuvot esitellään yleisölle tapahtumassa.

Lähtö Kuhmalahdelta kohti Kangasalaa ja Mobiliaa klo 12.15, jonne saavutaan noin klo 12.45. Mobiliassa ajoneuvot esitellään, jotka tämän jälkeen siirtyvät Mobilian yläpihalle Kangasalan varaosa- ja rompepäiville.

VehoniemiAjo kurvaili vuonna 2021. Video: Tero Hakana

Lisää luettavaa