Vappu Kangasalla

Vappu Kangasalla

30.01.2021

Vappua juhlistetaan tänä vuonna turvallisesti omalla porukalla.

Viikonloppuna voi muun muassa lähteä piknikille tai testata Kulttuuriravintola Jalmarin uuden terassin, kiertää kaikki näkötornit, liikennepuistoilla ja tutustua automuseoiden näyttelyihin kävijärajoitukset huomioiden.

Ravintolat tarjoavat vappuerikoisuuksia mukaan ja paikan päällä. Vappupallot ja -herkut hankitaan perinteiseen tapaan Kangasalan torilta.

Kannustamme välttämään väkijoukkoja ja liikkumaan oman porukan kesken. Ulkokohteissa on väljää, jolloin etäisyyksiä muihin on helppo pitää yllä.

Vastuullista vappua jokaiselle! Nautitaan tunnelmasta ja muistetaan pitää huolta käsihygieniasta ja turvaväleistä sekä käyttää kasvomaskia, kun turvavälejä ei ole mahdollista säilyttää.

Kangasalan vapun ohjelmaa:

Torilta varusteet vapun viettoon

Kangasalan keskustassa torilla on vapun viettoon kaikkea mahdollista ilmapalloista herkkuihin. Tori on avoinna vappuaattona ja vappupäivänä aamun tunneilta iltapäivään saakka.

Osoite: Keskusaukio 2, Kangasala


Kulttuuriravintola Jalmarin avautuu Kangasala-talossa

Kangasala-talon uusi ravintola, Kulttuuriravintola Jalmarin viettää avajaisiaan vappuaattona klo 12–18. Jalmari palvelee myös lauantaina klo 11–18 ja sunnuntaina klo 11–17. Jalmarin terassi avautuu viikonlopuksi. 

Osoite: Kuohunharjuntie 6, Kangasala


Mobilian Autokylä avaa jälleen ovensa vappupäivänä

Liikennepuisto Rahtarit starttaa kesäkautensa ja on avoinna toukokuussa viikonloppuisin klo 10–15.

Museo on avoinna joka päivä klo 10–16. Museossa noudatetaan 10 hlön kokoontumisrajoituksia turvajärjestelyin Museovierailun voit varata ennakkoon (varausjärjestelmä tulossa Mobilian verkkosivuille) tai ostamalla sisäänpääsylipun paikan päältä.

Kahvila Wanhat Autot kattaa vappulounaan vappupäivänä klo 11–14.30. Museokauppa palvelee jälleen normaalisti museon aukioloaikojen mukaan.

Osoite: Kustaa Kolmannentie 75, Kangasala


Haralanharjun näkötornin vappuspecial

Haralanharjun näkötornin vappuspecial lauantaina klo 14.30–16.00. Mukana Taikahile lapsien suosikkiherkkujen ja ohjelman kanssa. Näkötorni on avoinna ja kahvilakin palvelee talvitaukonsa jälkeen munkkien ja siman kera klo 12–18.  

Osoite: Haralanharjuntie 142, Kangasala


Vappubrunssi Kirkkoharjulla

Kirkkoharjun kahvilassa on katettuna vappubrunssi klo 10–15. Lapsia viihdyttää Kirkkoharjulla Taikahile klo 10–14, joka tuo mukanaan hattaraa, mega-saippuakuplia, metrilakua ja muuta makeaa. Kahvilalla lainattavissa rajoitettu määrä piknik-koreja ja huopia, kahvilan herkkuja voit nauttia leppoisalla piknikillä harjumaisemissa.

Osoite: Kirkkoharjuntie 3, Kangasala


Vehoniemen Automuseon vappu

Vehoniemen Automuseo on avoinna joka päivä klo 10–19. Museo on avoinna ajankohtaisilla rajoitetuilla kävijämäärillä.

Vehoniemellä vierailee vappuna Tampereen seudun motoristien vappuajelu, kulkuetta ja ajoneuvoja voi tulla ihastelemaan ulos turvallisesti. Samalla vappuvierailulla kannattaa kivuta Vehoniemen näkötorniin, joka on avoinna kellon ympäri. 

Vehoniemen Automuseon kahvilalta on jälleen saatavilla suosittu wappuboxi, jonka voit nauttia vaikkapa vappupiknikillä. Kahvilalta saat myös munkit ja simaa, jota on tehty tänä vuonna ennätysmäärä.

Osoite: Vehoniemenharjuntie 92, Kaivanto


Erityistä ohjelmaa: Näkötornikierros – vappuna kohti korkeuksia!

Näkötornikiertue on hauska seikkailu näkäalapaikalta toiselle. Lähde kiertämään näkötorneja ja nauttimaan näkötornien kahviloiden herkuista, testaa vaikka kaikki! Tästä klikkaamalla Näkötornikierrokselle!

Vappuohjelmaa Kangasalla

Herkkuja vappuun:

Kaivannon Keidas avaa kesäkautensa

Kaivannon Keidas aukeaa vappuna talvitaukonsa jälkeen. Veneilykautensa aloittaneet pääsevätkin siis jo vappuna vierailemaan Keitaalla vesiteitse. 

Osoite: Lahdentie 1779, Kaivanto


Vehoniemen Alamajalta munkkeja

Vehoniemen Alamaja käynnistelee toimintansa talvikauden jälkeen vappuna: munkkeja myynnissä ennakkotilauksella, nouto Kaivannon Grilliltä. 

Osoite: Lahdentie 1746, Kaivanto


Pepperistä vappukassi koko porukalle

Pepper bar & grillissä vappukassi myynnissä ennakkoon. 

Osoite: Kuohunharjuntie 26, Kangasala


Linkosuolta vapun herkulliset hetket

Linkosuon Mannakorven kahvilalta voit tilata herkut vapun viettoon. Tilaa ennakkoon verkkokaupasta tai soittamalla, ja nouda turvallisesti Mannakorvelta. 

Osoite: Mannakorventie 1, Kangasala


Paakarin vapun menu

Ravintola Paakarin vappu-menu on nautiskelijan valinta vapuksi, tilaa vappuruokailu ennakkoon. 

Osoite: Ruutanantie 3, Kangasala


Lähiruokaa vapuksi REKO:sta

Kangasalan lähiruokarengas REKOn vappujako on 28.4. Jako tapahtuu Pikkolan tapahtumakentällä, tilaukset ennakkoon reko-ryhmästä Facebookissa.

Osoite: Finnentie 27, Kangasala

Hauskaa ja turvallista vappua!

Lisää luettavaa