Kangasala-talo

Toukokuun konsertteja Kangasala-talolla

04.05.2022

Kangasala-talolla tullaan kuulemaan toukokuun aikana monia upeita konsertteja ja esityksiä. Kangasalalle saapuu esiintymään mm. Tampere Big Band, Masa Orpana Honk, puhallinorkesteri Mansetti sekä The Dumb Stuff Band.

Tule nauttimaan livemusiikista tunnelmalliseen ja arkkitehtuurillisesti upeaan Kangasala-taloon.

Kulttuuriravintola Jalmari palvelee ennen konsertteja ja väliajalla viimeistellen onnistuneen konserttielämyksen.

Virittäydy tunnelmaan näyttelyssä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa ennen esitystä. Sirkusväkeä-näyttely on esillä 22.5. saakka.

Kurkkaa kaikki konsertit ja esitykset Kangasala-talon sivuilta.


Tampere Big Band, kuva: Teemu Mattsson

KONSERTTI SIIRTYY: Tampere Big Band feat. Heikki Hela ja Mikko Alatalo

pe 6.5.2022 klo 19

Tampere Big Band on tamperelainen 17-jäseninen jazz-orkesteri, joka koostuu musiikin ammattilaisista sekä pitkäaikaisista alan harrastajista. Tampere Big Band on toiminut jo 35 vuoden ajan ja orkesterin kapellimestarina toimii Juha Untala.

Tampere Big Bandin konsertissa kuullaan Juice Leskisen tuotantoa valovoimaisten laulusolistien, Mikko Alatalon ja Heikki Helan tulkitsemana. Konsertissa kuullaan mm. teokset Syksyn Sävel, Rakkauden haudalla sekä Ei elämästä selviä hengissä.


Puhallinorkesteri Mansetti: Bremenin soittoniekat

ke 11.5.2022 klo 18

Tamperelainen puhallinorkesteri Mansetti esittää Kangasala-talolla lumoavan musiikkisadun Bremenin soittoniekat. Kansansatu Bremenin soittoniekat kertoo tarinan kissasta, kukosta, aasista ja koirasta, jotka pakenevat huonosti kohtelevia omistajiaan ja aikovat aloittaa uran muusikkona Saksan Bremenissä.

Esitys sopii myös perheen pienemmille ja sen kesto on 40 minuuttia.


Tampereen Kamarimusiikkiseura: Romanttinen kevät

Su 15.5.2022 klo 15

Tampereen Kamarimusiikkiseuran orkesteri tuo Kangasala-taloon Romanttinen kevät -konsertin, jonka solisteina soittavat Riikka Mattila ja Laura Mattila.

Konsertin ohjelmaan kuuluu muun muassa osia Jean-Philippe Rameaun (1683–1764) balettioopperasta Les Indes galantes, Johan Svendsenin (1840–1911) Romanssi viululle ja orkesterille. op. 26 sekä Wolfgang Amadeus Mozartin (1756–1791) Les petit riens, balettimusiikkia.


Edu Kettunen, Mika Kuokkanen, Johanna ja Mikko Iivanainen, kuva: Jari Heikkilä

Edu Kettunen – Mika Kuokkanen – Johanna ja Mikko Iivanainen: Round Two

To 19.5.2022 klo 19

Kun kaksi pitkään toiminutta duoa yhdisti voimansa, muodostui nelikko, jonka musiikista ei sävyjä eikä tunnetta puutu.

Edu Kettunen, Mika Kuokkanen, Johanna ja Mikko Iivanainen esittävät olohuonemaisessa konsertissa niin omaa tuotantoaan kuin huolella valikoituja lainakappaleita. Konsertti tarjoaa herkkiä hetkiä, elämänmakuisia tarinoita ja tietenkin myös huumoria.

Luvassa on tunnelmalliset villasukkafolk-iltamat, joissa Edu, Mika ja Johanna laulavat vuorollaan omia kappaleitaan koko ryhmän säestyksellä ja multi-intrumentalisti Mikko Iivanainen soittaa sävykkäästi useilla kielisoittimilla. Ja kuten aina, iltaan kuuluu myös niin sanottua sit down -huumoria.


Kauneutta & Kapinaa

pe 20.5.2022 klo 19

Kauneutta & Kapinaa on pienten artistien asialla ja he haluavat antaa äänen vielä uusille, kiinnostaville suomalaisille artisteille. Kangasala-talolle saapuu esiintymään YouTuben valloittaneen Heikki Rannan luotsaama Water for Dogs -yhtye ja Talent Suomi -ohjelmastakin tuttu multi-instrumentalisti Lauri Schreck.

Water for Dogs on viisihenkinen hyvän meiningin indie-orkesteri, joka yhdistelee musiikissaan elementtejä muun muassa indiefolkista, Suomi-rockista ja lastenkirjallisuudesta luoden ainutlaatuisen soundin omaperäisine sanoituksineen.


Kevätpäivä Kangasalla: The Dumb Stuff Band

La 21.5.2022 klo 21

Tampereen Filharmonian soittajista alkunsa saanut 13-henkinen huippukokoonpano soittaa rytmimusiikkia mm. Earth Wind & Fireltä ja Stevie Wonderilta alkuperäissovituksina. Bändin ohjelmisto saa pohjansa viisihenkisestä torvisektiosta. Koskettimissa Timo Kahilainen ja kitarassa Heikki Markkula. Orkesterin solisteina laulavat Gilbert KuppusamiSuvi Karjula ja Leni Välimäki

Konsertti on osa Kangasalan Yrittäjien Kevätpäivä Kangasalla Fest -tapahtumaa.


Masa Orpana Honk & Johnny Gideon

Pe 27.5.2022 klo 19

Masa Orpana Honk tuo Kangasala-taloon juurimusiikin riemua ja monipuolisia rytmejä nykyaikaiseen jazz-ympäristöön. Bändin musiikissa yhdistyvät blues, afroamerikkalainen juurimusiikki sekä jazzin kieli pitkälle vietyjen improvisaatioiden, omien sävellysten ja hiottujen sovitusten muodossa.

Lisää luettavaa