Näkymä Kirkkoharjulta

Tarkista tapahtumajärjestäjältä toteutuuko tapahtuma vai ei

16.3.2020 klo 0.00 — 30.4.2020 klo 0.00

Tapahtumakalenterissamme on vielä näkyvillä paljon tapahtumia, joihin tapahtumajärjestäjä ei ole päivittänyt tietoa, pidetäänkö tapahtuma vai onko se peruttu.

Jokaisella on varmasti kädet täynnä töitä tiedottamisessa ja asioiden selvittämisessä. Aina ei välttämättä muisteta joka mediaan tietoa päivittää.

Tarkista aina tapahtumajärjestäjän omilta sivuilta tai some-kanavilta, toteutuvatko tapahtumat ja tilaisuudet vai ei. Sieltä löytyy myös mahdollisesti tietoa ennakkomaksujen palauttamisista tai siirtämisestä myöhempään ajankohtaan.

Kangasalan kaupungin ohjeistusta päivitetään jatkuvasti sivulla: https://www.kangasala.fi/ajankohtaista/kangasalan-kaupunki-varautuu-koronavirustartuntoihin/

Muista myös, että hyvällä käsi- ja yskimishygienialla ehkäiset erilaisia hengitystieinfektioita.

Lähikontaktien välttäminen onnistuu helposti myös ulkona luonnossa liikkuessa. Nyt kannattaa käyttää mahdollisuuksien mukaan tilaisuus hyödyksi ja lähteä nauttimaan Kangasalan upeasta luonnosta. Ulkoilureittejä löytyy paljon eri puolilta Kangasalaa ja lähimetsätkin kannattaa muistaa. Ideoita saat lisää Luonto ja aktiviteetit sivuiltamme.