Tapahtumien toukokuu

01.05.2022

Toukokuussa Kangasalla tapahtuu paljon koko perheelle. Luvassa on mm. Mannakorven perinteiset kevätmarkkinat, Lentolan kauppakarnevaali, Kevätpäivä Kangasalalla Fest sekä Lamminrahkan katufiesta. Lue lisätietoa tapahtumista ja saavu kanssamme juhlahumuun!


Mannakorven kevätmarkkinat

Pe 6.5.2022 11–17

Linkosuo, Mannakorventie 1, Kangasala

Mannakorven perinteiset koko perheen kevätmarkkinat järjestetään jälleen Kangasalla Linkosuon Mannakorven kahvilalla ja tehtaanmyymälällä 6.5. klo 11–17.

Myynnissä on monenlaisia makeita herkkuja, grilliruokaa sekä Linkosuon tehtaan tuotteita. Kevätmarkkinoilla on myös myynnissä mm. Pellikan puutarhan kesäkukkia, laadukkaita ravintolatason astioita astiakirpputorilla sekä Orfiflamen uutuustuotteita. Lasten iloksi tapahtumapaikalta löytyy myös pomppulinna sekä kasvomaalausta.


Lamminrahkan katufiesta

La 14.5.2022

Lamminrahka, Lahdentie 290, Kangasala

Lamminrahkan katufiestassa pääsee tutustumaan Lamminrahkan ja Ojalan uusien kaupunginosien tontti- ja asuntotarjontaan ja tunnelmoimaan millaista Ojala-Lamminrahkassa olisi asua ja elää.

Tapahtuma on kaikille avoin ja hyvä ruoka, musiikkia ja ohjelma takaavat, että juhlassa viihtyy koko perhe. Paikan päällä esiintyy mm. Sorin Sirkus, lasten rokkibändi Jytäjyrsiät ja aikuisempaan makuun musiikkia soittavat Janne Laurila & Hot Heroes sekä Nieminen & Litmanen. Lapset saavat tuntumaa rakentamiseen jättimäisellä hiekkalaatikolla ja kiipeämällä oikean kaivinkoneen puikkoihin.


Kevätpäivä Kangasalla Fest

La-Su 21.5.-22.5.2022

Kangasala-talo, Kuohunharjantie 6, Kangasala

Kangasalan Yrittäjien järjestämästä Kevätpäivästä ei puutu menoa eikä meininkiä. Lauantaina 21.5. Kangasala-talo ja sen ympäristö täyttyy mm. lähiruokatorista, ”Kevätkukka Cruising”-ajoneuvonäyttelystä sekä ohjelmalava mielenkiintoisista vierailijoista ja esiintyjistä.

Kulttuuriravintola Jalmarissa pääsee seuraamaan MM-kisastudiota ja illan kruunaa Dumb Stuff Bandin konsertti Kangasala-talossa klo 21–24.


Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on lentolan-kauppakarnevaali-1600x450.jpg

Lentolan kauppakarnevaali

To-Pe 26.-29.5.2022

Lentolan Kauppakarnevaalit kutsuvat koko perheen mukaan iloiseen karnevaalihumuun ostoksille ja tuttumaan alueen monipuoliseen yritystarjontaan. Kauppakarnevaaleilla on luvassa huipputarjouksia, livemusiikkia ja iloista menoa toukokuussa helatorstaista sunnuntaihin 26.–29.5.2022.

Karnevaaleilla pääset näkemään mm. Kauppakarnevaalin taivaalta käsin, HRK:n Konevuokraamon nosturin kyydissä ja osallistumaan Lentolan Kierrätyskeskuksessa vietettävään Kierrätyspäivään. Tapahtumassa on mukana myös mm. Poppamiehen grillikauden avajaiset ja Garage Sale sekä lajikokeiluja ja workshopeja Liikuntakeskus FUN:lla.

Kurkkaa koko nelipäiväisen Kauppakarnevaalien ohjelma kokonaisuudessaan täältä!