Syö Kangasalla -ravintolaviikko 19.–25.4.2021

10.03.2021

Huhtikuun viimeisellä viikolla Kangasalan ravintoloissa herkutellaan edullisesti, kun lähes 20 tapahtumaan osallistuvaa ravintolaa ja kahvilaa tarjoavat annoksia 10 euron hintaan. Monipuoliseen kattaukseen kuuluu ravintoloiden bravuureita, listalle palaavia klassikoita sekä aivan uusia, tapahtumaa varten kehitettyjä tuotteita.

Katso ravintolat ja koko kattaus täältä >

Ranskalaista keittotaitoa vaaliva Ravintola Paakari lähti mielellään mukaan ravintolaviikolle. Tapahtumaviikon tarjousannoksena nautitaan päivän kalaa, tiistaista perjantaihin lounasaikaan. 

Paakari tunnetaan erityisesti kalaruoistaan. Lisäksi kala sopii erinomaisesti kevääseen ja lähestyvään kesään, suosittelee Kirsti Leimu Paakarista. 

Afganistanilainen ravintola Aryanan tarjousannos on kasvisruokauutuus; tarkari-kasvispihviannos, jossa maistuvat appelsiini, minttu ja curry. Linkosuon Mannakorven kahvilassa taas maistellaan härkäpastrami-toastia, joka tarjoillaan monipuolisena platterina – ja tietenkin Linkosuon ruislastujen kera.

Halusimme kehittää ravintolaviikkoa varten täysin uuden tuotteen, Kirsi Jänne Mannakorven kahvilasta kertoo.

Maaliskuussa avautunut Kangasalan Kebabkopla loihtii tarjoushintaan kebabit pottumuusilla manselaiseen tapaan. Kaivannon Grillilä puolestaan syödään perinteikkäitä Erikoislihiksiä, jonka lähes muuttumattomana säilynyt resepti on grillin perustaja Matti Järvisen 40 vuotta sitten kehittelemä.

Vehoniemen Automuseon kahvila on innostunut mukaan tapahtumaviikolle useammalla tuotteella.

Meidät tunnetaan leivonnaisista, mutta tämä on hyvä tilaisuus kertoa asiakkaille, että valikoimassa on myös lämmintä ruokaa, kuten burgereita. Makean ystäville kehittelimme erityisen herkkukassin, herkkuriskin, Leila Suutarinen Vehoniemen Automuseolta kertoo. 

Uskomme yhteistyön voimaan, joten ravintolaviikko on tärkeä avaus. Olemme todella innoissamme mukana, hän iloitsee.

Lisäksi Syö Kangasalla -ravintolaviikolla voi herkutella tarjoushintaan pizzalla, burgereilla, siipiannoksilla, lounassalaateilla, subilla, croissanteilla, leivoskahveilla ja erilaisilla mukaan otettavilla suolaisilla ja makeilla leivonnaisilla. 

Tapahtumassa mukana ovat Gino’s ravintola, Kahvila Novellia, Kaivannon Grilli, Kangasalan Kebabkopla, Kirkkoharjun kahvila, Konditoria ja Ravintola Paakari, Linkosuo Mannakorven kahvila, Lounaskahvila Zerafiina, Lounaskievari, Pancho Villa, Pastapiste, Pepper Bar & Restaurant, Pizzeria Bella-Roosa, Ravintola Aryana, Subway ja Vehoniemen Automuseon kahvila.

Annoksia myydään mukaan ja koronarajoitusten rajoissa ravintoloissa nautittavaksi. Aukioloajat ja tarkemmat tiedot löytyvät ravintoloiden omilta sivuilta.

Katso koko kattaus tapahtuman sivulta >

Lisää luettavaa