PERUTTU: PMO-festarit tuovat nuoret muusikot estradille Kangasala-talossa

16.3.2020 klo 18.30 — 19.30

Tämä tapahtuma on valitettavasti peruttu kokonaisuudessaan!

Ohjeet lippujen palauttamiseen löytyvät Kangasala-talon sivuilta tapahtumateksteistä: kangasala-talo.fi/pmo-festari-2020

Pirkanmaan musiikkiopiston nuoret muusikot esiintyvät Kangasala-salin lavalla PMO-festareilla 16. – 19.3.20

Pirkanmaan musiikkiopiston oppilaat ja opettajat tuovat Kangasala-taloon neljä konsertillista keväistä energiaa. Mukana on myös kangasalalaisia soittajia.

Satumaisia sointeja 16.3.
Pirkanmaan musiikkiopiston opettajayhtyeet esiintyvät. Mukana mm. vaskiyhtye sekä puupuhallinyhtye Eteläpuisto-kvintetti, jonka ohjelmistossa kuullaan näyttämömusiikkia ja osia Rimski-Korsakovin Scheherezadesta.

Windukset vauhdissa 17.3.
Pirkanmaan musiikkiopiston puhallinorkesterit Windus 2 ja Windus 3 esittävät puhallinorkestereiden SM-kisaohjelmistoaan yli 100 soittajan voimin kapellimestareinaan Anu Pihl ja Päivi Pöyhönen. 

Rytmimusiikin helmiä 18.3.
Lavan valtaavat energisen jazz-, latin- ja funkmusiikin vauhdittamina Pirkanmaan musiikkiopiston Junior Big Band ja PMO Big Band johtajinaan Pauliina Kupiainen ja Saku Järvinen. Illan aikana kuullaan myös rytmimusiikkilinjan bändien tykitystä. 

Jousisoitinten tunnelmaa 19.3.
Pirkanmaan musiikkiopiston orkesteri-illassa ovat mukana Minijouset, Juniorijouset ja Nuorisojouset Tampereelta sekä Kangasalan omat Pikkupelimannit ja jousiorkesteri Alberone.

Lue lisää -> kangasala-talo.fi/pmo-festari-2020/

Kuva: Puolustusvoimat, Martti Pippuri. Kangasala-talon kuvapankki.