Paras pari Pirkanmaan retkikohteet on nyt julkaistu!

28.05.2020

Visit Pälkäneen ja Visit Kangasalan Pirkanmaan paras pari -kampanjan matkailureitit on nyt julkaistu osoitteessa www.parasparipirkanmaalla.fi. Paras, ja ehdottomasti suloisin kuntaparivaljakko ohjeistaa Pirkanmaan mielenkiintoisempien retkikohteiden äärelle. Nyt on aika nauttia kesästä ja matkustaa turvallisesti lähelle.

Parhaan parin retkikohteista löytyy jokaiselle jotain ja elämysten kokeminen on tehty helpoksi matkailijoille. Valmiita päiväreittejä on suunniteltu lapsiperheille, herkuttelijoille, luonnon rakastajille, kulttuurin kuluttajille sekä pyöräilijöille. Listattuna on myös majoituspaikat, uimarannat ja saunat, ostospaikat sekä ravintolat ja kahvilat.

Nimikilpailu

Kartasta katsottuna kuntien ääriviivat muodostavat kaksi terhakkaa terrieriä. Paras pari seikkailee iloisesti pitkin ja poikin Kangasalaa sekä Pälkänettä. Yhdessä, rinnakkain.

Mutta, vielä ilman nimeä. Keksi parivaljakolle nimet ja osallistu kilpailuun! Visit Kangasala ja Visit Pälkäne avaavat nimikilpailun Facebook ja Instagram -tileillään, jossa parhaan nimiparin keksinyt henkilö voittaa laatikollisen Tupla-suklaapatukoita sekä Kangasala- ja Pälkäne -aiheisen tuotepalkinnon!

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 2 palkintoa, yksi Pälkäneen puolella ja toinen Kangasalla. Kilpailu on voimassa 29.5.-25.6.2020.