Naisten Automobiiliajot

Naisten Automobiiliajot naistenviikon sunnuntaina

19.7.2020 klo 9.30 — 16.00

Naistenviikon sunnuntaina 19.7.20 on mahdollisuus nähdä museoikäisiä ajoneuvoja Kangasalan keskustassa. Naisten Automobiiliklubin jäsenet sekä vierailevat naismobilistit ajokuntineen kokoontuvat aamulla Vehoniemen automuseolla ja lähtevät sieltä liikkeelle klo 11:00.

Vanhoista autoista kiinnostuneiden kannattaa asettua jo reitin varrelle lauantaina yhdentoista jälkeen, jolloin autoletka suuntaa Vehoniemestä ensin kohti Haralanharjua ”Kesäpäivä Kangasalla” –laulun maisemiin. Haralanharjulta autojen nokat suunnataan kohti Lentolaa ja Tam-Silkiä, joka on jo  90 vuotta ollut tunnettu kotimaisesta alusvaatetuotannosta. Paljonkohan Kalsarit-tuotteita sattuu leidien ostoskoreihin kotiinviemisinä?

Keskustaan autot saapuvat parkkiin Pirtin mäelle klo 14 mennessä. Siellä niitä voi käydä ihailemassa, kun naiset tutustuvat ajokuntineen Kangasala-talossa ja Kimmo Pyykkö –taidemuseossa näyttelyihin. Keskustassa nautitun lounaan ja muotinäytöksen jälkeen autoletka suuntaa vielä Mobiliaan tutustumaan Tankit täyteen – näyttelyyn.

Niin, ajokuntiin ovat myös miehet tervetulleita. Tähän tapahtumaan osallistumisen ehtona vain on nainen kuljettajana. Ajoneuvoja on useita kymmeniä, joten nähtävää riittää! Osallistujilta toivotaan myös ajoneuvon aikakauden tyylistä pukeutumista. Parhaat asut myös palkitaan!

Lisätietoa tapahtumasta Vehoniemen Automuseolta Leila Suutariselta, p. 050 365 7023 tai leila@automuseo.com