Kangasalan kesäsoittajat iltatorilla. Kuva: Tiia Ennala

Viikon menovinkit Kangasalle 18.–24.7.2022

18.07.2022

Minne tänään mentäisiin?

Vinkkaamme viikon kiinnostavimmat tapahtumat sekä parhaat menot kesämaanantaisin Visit Kangasalan kanavissa.

Kurkkaa Visit Kangasalan nettisivut ja ota Instagram- ja Facebook-sivumme seurantaan, niin saat tiedon, minne kannattaa mennä!


Kangasalla tapahtuu 18.–24.7.2022


Laukkaa Kangasalle -viikko

18.–24.7.2022

Uusi hevostapahtumien viikko täyttää kaupungin kavioiden kopseesta! Monipuoliseen ohjelmaan kuuluu tallivierailuita, teemapäiviä lapsille, hevoshistoriaa ja taidetta, ja tekemistä riittää niin pienille kuin isoillekin hevosten ystäville.


Koko perheen Hevoskarnevaali

La 23.7.2022 klo 10–14 / Pikkolan tapahtumakenttä

Koko perheen maksuton hevostapahtuma huipentaa Laukkaa Kangasalle -teemaviikon la 23.7. klo 10-14 Pikkolan tapahtumakentällä. Ohjelmassa on upeita hevosnäytöksiä, kepparikisat, ponitalutusta, tehtävä- ja esittelypisteitä, musiikkia, herkkuja ja iloista tunnelmaa.

Kangasalan Lepokoti Kuva: Kangasalan Lepokoti

Opastetut kierrokset Kangasalan Lepokodille

Ke 20.7.2022 klo 14, 15 ja 16

Kangasala Lepokoti toimi täysihoitolana vuosina 1910-1986 ja tuli tunnetuksi kuuluisuuksien, erityisesti taiteilijoiden lomailu- ja työskentelypaikkana. Opastetulla kierroksella tutustutaan Lepokodin historiaan ja talon tarinoihin opas Jussi Lehtosen johdolla.

Hinta 5 € / henkilö


Haaviston Parvigalleria

Kangasalan kesänäyttelyt 2022

Kangasalan näyttelykesä on monipuolinen. Hyppää autoon tai pyörän satulaan ja kurvaile taiteen pariin maaseudulle. Esimerkiksi Kuhmalahden Taidepappilan 51. kesänäyttely esittelee teoksia 13 taiteilijalta: maalauksia, video- ja tilataidetta, veistoksia sekä keramiikkaa. 


Vilpelän kyläkoulun kahvila

Kangasalan kesäkahvilat 2022

Kangasalla on monta persoonallista kesäkahvilaa, jotka tarjoavat itse tehtyjä leivonnaisia ja ihastuttavia oheispalveluja.

Kahviloiden yhteydestä saatat löytää todellisia kesälomapäivän aarteita; lähiruokatuotteita, paikallisia käsitöitä, kirpputoreja, eläinystäviä, taidenäyttelyitä ja upeita maisemia.

Kurkkaa ne alla olevasta linkistä!


Lisää luettavaa